(07-08-2014, 12:18 PM)'mahsa96' نوشته: سلامچرا میگید با مدرک دیپلم نمیشه به بورسیه دل بست؟ اگه معدلت خوب باشه نمره زبانت هم خوب باشه تافل هم داشته باشی
من مدت هاست که در مورد کشورهای مختلف/اداب و رسوم.غذا.فرهنگ.مردم.تحصیلات.امنیت.زبان/تحقیق میکنم تا بتونم بهترین کشور رو برای ادامه ی تحصیلم انتخاب کنم.
من به این نتیجه رسیدم که مناسبترین کشور برای یک خانم اون هم با سن کم می تونه کره باشه.الان هم دارم تمام عزممو جزم میکنم تا بتونم از کره فاند بگیرم.
سوالی که دارم اینه که 1-ایا کره به خانومها برای خلبانی فاند میدهد//لیست دانشگاه های پرواز//
2-برای مهندسی نفت چطور//لیست دانشگاه ها//برای چه مقطعی؟ اگر دیپلم دارید و میخواهید وارد دانشگاه بشید خیلی به بورس ها دل نبندید.برای کارشناسي
در ضمن به نظر من کره خیلی جای مناسبی نمیتونه باشه !
نمی تونی تورسیه بگیری؟
بعد اینکه دوستان میگن باید حتما کره ای بلد باشی من یه جا خوندم خود کره وقتی بورس میده یه سال اول رو زبان کره ای آموزش میده خودش و اگه واقعا اینطور باشه پس کار کردن اونجا راحت میشه بعدشم من تو خود همین سایت خوندم که تمام دانشگاها به زبان کره ای هست و فقط در موارد خاصی انگلیسیه یعنی کلا نمیشه بگی من میرم اونجا اینگلیسی میخونم و لازمم نیست کره یاد بگیرم . بعدشم بر میگردم
راستی به نظر من یاد گرفتن کره ای خیلی آسونه چون من قفط با فیلم دیدن میتونم یکم حرف بزنم شاید نوشتن و خوندنش یکم سخت باشه که اونم رفتم دنبالش به نظر من سخت نیست .