(31-12-2014, 06:20 PM)'ftn' نوشته:سلام
ممنون از راهنماییهاتون mehran28 ...فرمایش شما در مورد مشتقات کلمات و اکتیو بودن تعداد محدودی از لغات مطالعه شده درست هست.
ولی:
-در ادامه ی گفته ی فرید، در کل به نظرم اگر کمیت رو مد نظر قرار ندید بهتره...کیفیت!
- شاید زیاد درست نباشه که به کسی که تازه اول راهه و دیدی نسبت به این آزمونها نداره، حرف از چنین تعداد زیادی زد...چون واقعا ترسناک[img]images/smilies/confused.gif[/img] میشه و ممکنه از طرفی بازدارنده باشه و اصلا هیچ وقت شروع هم نکنه. چنین کسی بهتره مرحله به مرحله جلو بره...کتاب به کتاب...و سطح به سطح.
- شاید بهتر باشه به این دوستمون پیشنهاد کنیم که شما فعلا هدفتون رو کتاب 504 قرار بدید (با روش ها صحیح و تعیین زمان مشخص)، و هر موقع به این تعداد لغات مسلط شدید و به مرور اکتیوشون کردید، دوباره به این فروم مراجعه کنید تا منابع دیگری با سطح بالاتر رو انتخاب کنید.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
من هم برای شروع گفتم که از کتاب داستان شروع کنند که بسته به سطح کتاب هر کتاب می تونه 300 تا 1600 کلمه رو برای یادگیری داشته باشه که رو جلدشون هم نوشته.
504 و اینگونه کتابها رو من خودم ترجیح می دم بعد از اینکه دامنه لغات یکم رفت بالا شروع به خوندنش شه، چون به نظرم برای یادگیری یه لغت در یک جمله شما باید معنی حداقل60-70% از لغاتی که در جمله هست رو بدونی تا بتونی جمله و معنی کلمه جدید رو درک کنی!
504 و اینگونه کتابها رو من خودم ترجیح می دم بعد از اینکه دامنه لغات یکم رفت بالا شروع به خوندنش شه، چون به نظرم برای یادگیری یه لغت در یک جمله شما باید معنی حداقل60-70% از لغاتی که در جمله هست رو بدونی تا بتونی جمله و معنی کلمه جدید رو درک کنی!
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»