18-12-2014, 10:14 AM
(16-12-2014, 11:19 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام آقای بابک و خسته نباشید.
من برای Sop یک پاراگراف راجع قبل از دانشگاه و راجع به لیسانس، فوق و سوابق کاری و علایقم هر کدام یک پاراگراف نوشتم. بیشتر مشکلم راجع به پاراگراف آخر است که دلیل انتخاب دانشگاه چیه و راجع به استادی که قراره سوپروایزرم بشه است. برای استاد و دانشگاه میشه راهنماییم کنید چی باید بنویسم؟ مثلا برای استاد اسم مقالشو بیارم و بگم با خوندن این مقاله علاقه مند شدم با ایشون کار کنم؟ چی جوری باید بنویسم که قابل قبول باشه؟
2- برای یکی از دانشگاه ها از 2تا استاداکی گرفتم هر کدام از استاد ها را را جدا جدا باید بنویسم؟
3-برای یکی از دانشگاه ها Statement of Interest باید بنویسم که همین متنی که اشاره کردم را می خواهم بفرستم محدودیت تعداد کلمه نداره و متنم تقریبا 2 صفحه و نصف است. ولی دانشگاه دیگه
A detailed document of not more than 600 words describing your background, academic and/or professional experience (including publications, awards and relevant employment) and career goals.
همان متنی که برای قبلی نوشتم خوبه کلماتش را کم کنم و برای این یکی بنویسم؟ یا باید دوباره برای این هم بنویسم؟
4- شما پیشنهاد می کنید کلا این متن را خود ادم بنویسه یا کسی که مثلا رشته زبان انگلیسی خوانده؟
چون من متنم را دادم برایم ویرایش کردند و برای محکم کاری به استاد زبانم دادم برای ادیت دوباره، ایشون هم متن من را به زبان خودشان دوباره نوشتند، ایرادی هست که برای ایشان را بفرستم؟
۱. من شخصا تمایل ندارم که اسم استاد خاصی رو در SoP بیارم، ولی این نظر شخصی منه. دلیلش هم اینه که در دانشگاه ممکنه استادهای دیگهای هم علاقهمند باشند که شما رو استخدام کنند، اما گاهی وقتی میبینند که در SoP اسم کسی اومده ممکنه فکر کنند که شما فقط با اون شخص خاص میخواهید کار کنید. اگر خواستید اسم استاد رو بیارید، معمولا دلیلی که میارید اشاره به موضوعهای تحقیقاتی و احتمالا مقالههای استاد هست و همین معمولا کافیه. بهترین کار برای این که بدونید چی بنویسید، دیدن نمونههای SoP هست.
۲. این هم یکی دیگه از مشکلات آوردن اسم استادها در SoP هست. وقتی تعداد استادها بیشتر میشه آوردن اسمها و اشاره به مقالههای هر کدوم به صورت جداگانه جای زیادی خواهد گرفت. به هر حال باز اگر مایلید میتونید اسم استادها رو بیارید، فقط دقت کنید که زمینههای کاریشون مشابه یا مرتبط باشه.
۳. از یک SoP میتونید برای دانشگاههای مختلف استفاده کنید، فقط مراقب باشید که متن رو عینا نفرستید تا احیانا اسم دانشگاه دیگهای یا استادهای دانشگاه دیگهای در متن نباشه. اگر طول متن SoP فعلی زیاده ولی میتونید طوری خلاصهاش کنید که متن آسیب نبینه، میتونید از متن خلاصه شده استفاده کنید. ضمن این که دو صفحه و نیم به نظر من یک مقدار برای SoP زیاده. البته معمولا طول متن رو با تعداد کلمات اندازه میگیرند، چون تعداد صفحات به فاصله بین خطوط و اندازه فونت و حاشیه صفحه و غیره بستگی داره. به نظر من همون ۶۰۰ کلمه طول مناسبیه برای SoP. حالا اگر واقعا مجبورید میتونید یک کم بیشتر بنویسید ولی سعی کنید که تا حد امکان به همین عدد ۶۰۰ نزدیک باشید.
۴. من پیشنهاد میکنم که متن رو خودتون بنویسید ولی بدید کسی که انگلیسی خوبی داره ویرایش کنه. این متنی که ایشون نوشتهاند اگر از نظر شما مناسبه و تمام نکاتی که شما میخواستید اشاره کنید رو در بر داره، خوبه و میتونید از همین متن ایشون استفاده کنید.
۲. این هم یکی دیگه از مشکلات آوردن اسم استادها در SoP هست. وقتی تعداد استادها بیشتر میشه آوردن اسمها و اشاره به مقالههای هر کدوم به صورت جداگانه جای زیادی خواهد گرفت. به هر حال باز اگر مایلید میتونید اسم استادها رو بیارید، فقط دقت کنید که زمینههای کاریشون مشابه یا مرتبط باشه.
۳. از یک SoP میتونید برای دانشگاههای مختلف استفاده کنید، فقط مراقب باشید که متن رو عینا نفرستید تا احیانا اسم دانشگاه دیگهای یا استادهای دانشگاه دیگهای در متن نباشه. اگر طول متن SoP فعلی زیاده ولی میتونید طوری خلاصهاش کنید که متن آسیب نبینه، میتونید از متن خلاصه شده استفاده کنید. ضمن این که دو صفحه و نیم به نظر من یک مقدار برای SoP زیاده. البته معمولا طول متن رو با تعداد کلمات اندازه میگیرند، چون تعداد صفحات به فاصله بین خطوط و اندازه فونت و حاشیه صفحه و غیره بستگی داره. به نظر من همون ۶۰۰ کلمه طول مناسبیه برای SoP. حالا اگر واقعا مجبورید میتونید یک کم بیشتر بنویسید ولی سعی کنید که تا حد امکان به همین عدد ۶۰۰ نزدیک باشید.
۴. من پیشنهاد میکنم که متن رو خودتون بنویسید ولی بدید کسی که انگلیسی خوبی داره ویرایش کنه. این متنی که ایشون نوشتهاند اگر از نظر شما مناسبه و تمام نکاتی که شما میخواستید اشاره کنید رو در بر داره، خوبه و میتونید از همین متن ایشون استفاده کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.