12-12-2014, 02:38 PM
(12-12-2014, 02:11 PM)'koorosh14' نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم بدونم کسی میتونه کمکم کنه اطلاعاتی راجع به تحصیل پذیرش ارشد معماری در اوکراین در دانشگاهی که زبان انگلیسی تدریس کنن بهم بده ممنونتون میشم اخه من از هر منبعی اطلاعاتی بدست میارم تو مواردی که میخوام تناقض دارن!!
واقعا ازتون ممنون میشم
دروود بر شما.
من ابتدا توصیه میکنم هم به لحاظ اینده شغلی و امنیتی از کشورهای دچار بحران امنیتی و جنگ از تحصیل در این کشورها خودداری کنید. تا اونجایی که من براتون تحقیق کردم بیشتر دوره های معماری به روسی برگزار میشه و یک دانشگاه نچندان مشهور
من ابتدا توصیه میکنم هم به لحاظ اینده شغلی و امنیتی از کشورهای دچار بحران امنیتی و جنگ از تحصیل در این کشورها خودداری کنید. تا اونجایی که من براتون تحقیق کردم بیشتر دوره های معماری به روسی برگزار میشه و یک دانشگاه نچندان مشهور
Kyiv State Technical University of Construction and Architecture
پیدا کردم که خب به انگلیسی ارئه میده. به هر حال اگر بدنبال تحصیل در کشوری اروپایی مناسبی در رشته معماری هستید به ایتالیا و اتریش و اسپانیا و لهستان بیشتر فکر کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public