25-10-2011, 01:32 PM
(25-10-2011, 12:01 PM)Babak نوشته: من نمیدونم کارتهای اعتباری که در ایران خریداری میکنید به چه صورت هست، ولی کارتهای اعتباری رو معمولا در وبسایتهاشون میشه بررسی کرد و مبالغ شارژ شده و کسی که کارت رو شارژ کرده رو دید و در صورتی که اشتباهی رخ بده میشه با موسسهی صادر کننده کارت (مثلا بانک) تماس گرفت و ازشون خواست که اون شارژ رو کنسل کنند.والا من خودم کارت ها رو از همین شرکت هایی که تبلیغاتشون رو دیدید (مثل Nilopar یا Leenyx) می گیرم. در واقع فرقی با کارت های اعتباری که شما استفاده می کنید ندارند. یعنی اگه مبلغ مورد نظر از طرف دانشگاه از کارتم کسر بشه آیا می تونم بعداً کنسلش کنم؟ من خوب متوجه نشدم.
(25-10-2011, 12:14 PM)Faraz نوشته: در اینجا معمولا دانشگاه ها و تقریبا تمام موسسات بعد از پرداخت های اینترنتی ،یک ایمیل برای اعلام موفقیت امیز بودن پرداخت می زنند و یک شماره پیگیری ذکر می کنند.حتی اگر دانشگاه این کار رو نمی کنه کاملا مرسوم است که ازشون بخواهید این کار رو بکنند.راستش خودمم تصمیم داشتم در این مورد بپرسم ازشون و خیالم راحت بشه. اما گفتم نکنه این مساله خیلی مرسوم باشه اونجا و حرفم براشون عجیب یا توهین آمیز تلقی بشه. اینه که گفتم یه سوالی بکنم اینجا بهتره قبلش. مرسی که گفتی.