09-12-2014, 10:32 AM
(09-12-2014, 03:20 AM)'mrtz' نوشته: سلام بابک خان، ایشالا حالتون خوب باشه،
----------------------------------------------
سوالاتم:
1- به نظرتون شانس برای MBA (یا MSc financce ) بیشتره یا مستر برق؟
2- درکل با توجه به اینکه فاند نمیخوان شانس بیشتر دارم برای مستر یا دکترا؟ برای کدوم اقدام کنم؟
3- این نخواستن فاند تاثیری در بیشتر شدن احتمال پذیرش گرفتن داره؟ چون شنیدم پذیرش راحت میدن و سر فاند دادن دردسر هست.
4-شانس من رو چجور میبینید؟ چه دانشگاههایی اپلای کنم به نظرتون؟
5- توصیه کلی در مورد بهتر کردن رزومه ( مثلا نوشتن SOP یا ..) دارید؟
----------------------------------------------------------------------
استاد گرام میدونم تو تاپییک های مختلف هست اطلاعات ولی به دلیل شاید خاص بودن شرایطم و کمبود وقت و مهمتر نگرانی زیاد خواهش داشتم من رو به تاپیکی ارجاع نفرمایید و هرسوالی رو که دوست داشتید جواب بفرمایید. من جواب شما رو لازم دارم و ملاک میگذارم بابک خان.
ممنون از لطفتون و آرزوی سلامتی و شادی
۱. به نظر من با توجه به این که فاند احتیاج ندارید، برای فوق برق شانس دارید. همین نمره فعلی GRE تون هم خوبه (البته aw رو نگفته بودید). اگر تافل نمره کافی بیارید، میتونید پذیرش بگیرید. من شخصا هیچ وقت دنبال MBA نبودهام و نمیتونم در مورد شانس پذیرش MBA اظهارنظر کنم. ضمن این که گاهی برای این که شما از رشتهای مثل برق بخواهید MBA پذیرش بگیرید، لازمه که سابقه کار داشته باشید. این مورد رو هم مدنظر داشته باشید.
۲. بعضی از دانشگاههای امریکا تعداد بیشتری دانشجوی دکترا میگیرند تا دانشجوی فوق و عموما متقاضی برای فوق بیشتره. در نتیجه شاید از نظر تعداد متقاضی به تعداد موقعیتهای موجود، دکترا بهتر باشه. در عین حال شرایط دادن پذیرش فوق خیلی اوقات به اندازه دکترا سختگیرانه نیست. مثلا برای پذیرش فوق وزن داشتن مقاله به اندازه دکترا نیست. به همین خاطر اگر نظر من رو بخواهید، با توجه به این که فاند احتیاج ندارید، برای فوق اقدام کنید.
۳. قطعا شانس شما به مراتب بیشتره.
۴. همون طور که گفتم شانس شما خوبه و نیاز نداشتن به فاند کار شما رو ساده میکنه. در مورد انتخاب دانشگاه، به نظرم سعی کنید از دانشگاههای نسبتا خوب پذیرش بگیرید. با توجه به این که فاند احتیاج ندارید، اگر از دانشگاههای ضعیف پذیرش بگیرید، ممکنه برای ویزا دچار مشکل بشید. من جای شما باشم تمرکز رو روی دانشگاههای رتبه ۴۰ تا ۱۰۰ میذارم.
۵. همین که نمرات خوبی در امتحانات TOEFL و GRE بیارید و توصیهنامههای خوبی بگیرید و SoP مناسبی بنویسید کافیه. در مورد SoP مطالب زیادی در سایت هست و تکرار اون مطالب در اینجا اتلاف وقت خواهد بود.
۲. بعضی از دانشگاههای امریکا تعداد بیشتری دانشجوی دکترا میگیرند تا دانشجوی فوق و عموما متقاضی برای فوق بیشتره. در نتیجه شاید از نظر تعداد متقاضی به تعداد موقعیتهای موجود، دکترا بهتر باشه. در عین حال شرایط دادن پذیرش فوق خیلی اوقات به اندازه دکترا سختگیرانه نیست. مثلا برای پذیرش فوق وزن داشتن مقاله به اندازه دکترا نیست. به همین خاطر اگر نظر من رو بخواهید، با توجه به این که فاند احتیاج ندارید، برای فوق اقدام کنید.
۳. قطعا شانس شما به مراتب بیشتره.
۴. همون طور که گفتم شانس شما خوبه و نیاز نداشتن به فاند کار شما رو ساده میکنه. در مورد انتخاب دانشگاه، به نظرم سعی کنید از دانشگاههای نسبتا خوب پذیرش بگیرید. با توجه به این که فاند احتیاج ندارید، اگر از دانشگاههای ضعیف پذیرش بگیرید، ممکنه برای ویزا دچار مشکل بشید. من جای شما باشم تمرکز رو روی دانشگاههای رتبه ۴۰ تا ۱۰۰ میذارم.
۵. همین که نمرات خوبی در امتحانات TOEFL و GRE بیارید و توصیهنامههای خوبی بگیرید و SoP مناسبی بنویسید کافیه. در مورد SoP مطالب زیادی در سایت هست و تکرار اون مطالب در اینجا اتلاف وقت خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.