05-12-2014, 09:45 AM
(03-12-2014, 11:34 PM)'atefeh_J' نوشته:واقعا ممنونم از راهنمایی شما.
ببخشید من 2 ساله فارغ التحصیل شدم و برای آزاد شدن مدرکم باید تقریبا 3 میلیون برای دانشگاه واریز کنم و یک جورایی هزینه اش برام سنگینه. فقط تونستم از دانشگاه ی کارنامه انگلیسی بگیرم که اونم بعضی از عددهایش فارسی است!! می خوام برم دارالترجمه همان را غیر رسمی ترجمه کنه و بفرستم این آفیشال نبودن مدرک ممکنه در روند اپلای مشکلی برام ایجاد کنه؟ دانشگاه هایی که می خواهم اپلای کنم البته کانادا هستند.
یک سوال دیگه هم داشتم. من استاد راهنمای ارشدم متاسفانه ایمیل اکادمیک نداره از 3 تا دیگه از استادام می خوام ریکامندیشن بگیرم . چقدر ریکامندیشن از استاد راهنما مهم است؟
بازم ممنونم از ووقتی که میذارید.
بعضی از دانشگاهها ممکنه اصرار داشته باشند که کارنامه رسمی یا تقریبا رسمی براشون ارسال بشه. منظورم از تقریبا رسمی کارنامهای هست که دانشگاه به صورت رسمی صادر میکنه ولی در پایینش مینویسه که فقط برای پذیرش صادر شده و ارزش دیگهای نداره.
باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید که آیا حتما به کارنامه رسمی احتیاج دارند یا خیر.
توصیهنامه استاد راهنما مهمه ولی این طور نیست که بگیم اگر از ایشون توصیهنامه نداشته باشید، دیگه دور پذیرش رو باید خط بکشید. من پیشنهاد میکنم که شما ۴ تا توصیهنامه بگیرید. ۳ تا از استادهایی که ایمیل آکادمیک دارند و یکی هم از استاد راهنمای خودتون که اگر احیانا دانشگاه توصیهنامه استاد راهنمای شما رو به خاطر نداشتن ایمیل آکادمیک قبول نکرد، ۳ تا توصیهنامه داشته باشید.
باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید که آیا حتما به کارنامه رسمی احتیاج دارند یا خیر.
توصیهنامه استاد راهنما مهمه ولی این طور نیست که بگیم اگر از ایشون توصیهنامه نداشته باشید، دیگه دور پذیرش رو باید خط بکشید. من پیشنهاد میکنم که شما ۴ تا توصیهنامه بگیرید. ۳ تا از استادهایی که ایمیل آکادمیک دارند و یکی هم از استاد راهنمای خودتون که اگر احیانا دانشگاه توصیهنامه استاد راهنمای شما رو به خاطر نداشتن ایمیل آکادمیک قبول نکرد، ۳ تا توصیهنامه داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.