01-12-2014, 12:36 AM
(30-11-2014, 09:48 PM)'haniehmokh' نوشته: با سلام
می خواستم بگم که من الان ویزای F2 دارم و از دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم و می خوام ویزامو تغییر بدم. خواستم بدونم این امکان هست که در صورت تغییر ویزا از F2 به F1 تایپ ویزا رو هم عوض کنند؟ من الان ویزام MUltiple هست و شوهرم هم MULTIPLE آیا ممکنه به من بعد از تغییر SINGLE بدن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید، تورو خدا هرکی میدونه بگه!!!
سلام. دوست من، یه توضیح مختصر و کلی بدم که ویزا برای ورود به امریکا است و status مربوط به دوران اقامت شما در امریکا. به عنوان مثال ویزای من single entery بود که مسلما بعد از ورود به امریکا باطل شد ولی status من در حال حاضر در امریکا F1 است و تا پایان تحصیلم معتبر. اما در مورد سوال شما، شما بعد از تغییر status از F2 به F1، ویزاتون از اعتبار ساقط میشه، صرف نظر از اینکه زمانی که F2 بودید، نوع ویزای شما Multiple بوده، یعنی اگر با status دانشجویی (F1) از امریکا خارج بشید، برای بازگشت دوباره به امریکا، نیاز به مراجعه به سفارت و دریافت ویزا دارید. این موضوع در اون برگه ای که پس از تغییر status از F2 به F1 برای شما میفرستند هم ذکر شده 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.