24-10-2011, 11:06 AM
بابک عزیز من لیسانس و فوق لیسانسم رو توی مهندسی مکانیک از دانشگاههای علم و صنعت و دانشگاه ملی مالزی گرفتم.. فوق لیسانسی که مالزی خوندم به هیچ وجه راضیم نکرد با اینکه ۱ دونه isi و ۴ تا کنفرانس و ۲ سال سابقه RA برام جمع شد .به خاطر همین تصمیم گرفتم دوباره مستر اپلی کنم. این دفعه به فکر Engineering Management افتادم برای اپلی الان چند تا داتشگاه رو اپلی کردم و الان عازم یه دانشگاه با رنک حدود ۶۰ توی USNEWS هستم توی Engineering Management بهم ۵۰ درصد هم از tuition تخفیف داده/.
برای phD میتونم توی همین رشته یا کلا مدیریت و business school و با مهندسی صنایع اپلی کنم.
کلا گاهی اوقات شدیدا دو دل میشم که بیرون اومدن از Engineering کار درستیه یا نه. شما به مدت زیادی اونجایی کیس های زیادی دیدی بابک جان یه کارشناسی بکن روی کیس من. میترسم بیام اونجا بعد از ۲ سال از اینجا مونده از اونجا رونده بشم و ... .
اردتمند
برای phD میتونم توی همین رشته یا کلا مدیریت و business school و با مهندسی صنایع اپلی کنم.
کلا گاهی اوقات شدیدا دو دل میشم که بیرون اومدن از Engineering کار درستیه یا نه. شما به مدت زیادی اونجایی کیس های زیادی دیدی بابک جان یه کارشناسی بکن روی کیس من. میترسم بیام اونجا بعد از ۲ سال از اینجا مونده از اونجا رونده بشم و ... .
اردتمند