28-11-2014, 01:54 PM
(28-11-2014, 01:52 AM)'alireza.hh' نوشته: سلام به همه عزیزان
من دانشجوی ترم آخر مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد هستم با معدل 15. که البته میتونم به 16 برسونم. و قصد تغییر رشته به سمت انرژی خورشیدی دارم.
و به من گفتن بهتره به موسسه تحقیقاتی فرانهوفر ise برم چون تخصصی فقط انرژی خورشیدی کار میکنن. مشکل اصلی من مدرک زبان هستش . که تا 5 ماه دیگه ینی فروردین و اردیبهشت میتونم به نمره 6 و نیم و بیشتر آیتلس برسم. حالا چندتا سوال دارم.
1.وضعیت پذیرش من چجوریه؟ و اینکه نیاز هست معدلم رو ببرم بالاتر؟؟
2.هیچ راهی نیست که بتونم برای ترم تابستون سال بعد پذیرش بگیرم؟؟ پذیرش مشروط و ... چجوریه؟؟
3.دانشگاه بهتر از موسسه تحقیقاتی نیست؟؟
4.من توی سایت این موسسه چیزی پیدا نکردم در مورد deadline و مدارک و پذیرش دانشجو. دوستانی که از این موسسه اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن.ممنون
پیشاپیش هم از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم.
1- ترم اخر اگر هستید شاید خیل نتونی معدلت رو بالا ببری اما برای رشته انرژی نو متقاضی زیاده و ممکنه حداقلها برای دانشگاه بالا باشه. بهتره نمره زبان بالا و معدلت رو بالای 16 داشته باشی.
2- شما بدون مدارک اصلی دانشگاه نمیتونی اقدام کنی، دانشنامه و ریزنمرات و ترجمه اش کلی زمان میبره.
3- دانشگاه که خیلی بهتره. اما باید این مورد رو هم بدونی در موسسات تحقیقاتی احتمال کار برای اینده بیشتر خواهد بود.
4- اکثر موسسات پژوهشی با دانشگاهها ارتباط دارن باید اون دانشگاهها رو شناسایی کنید و ارتباط بین دو سازمان رو خودت پیدا میکنی.
2- شما بدون مدارک اصلی دانشگاه نمیتونی اقدام کنی، دانشنامه و ریزنمرات و ترجمه اش کلی زمان میبره.
3- دانشگاه که خیلی بهتره. اما باید این مورد رو هم بدونی در موسسات تحقیقاتی احتمال کار برای اینده بیشتر خواهد بود.
4- اکثر موسسات پژوهشی با دانشگاهها ارتباط دارن باید اون دانشگاهها رو شناسایی کنید و ارتباط بین دو سازمان رو خودت پیدا میکنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public