28-11-2014, 12:33 AM
این به مشخصات مساله بستگی داره و نمیشه یک پاسخ کلی داد ولی حدس می زنم هم حجم و هم غلظت روی تعداد و سطح موردنیاز الکترودها اثر افزاینده داشته باشند. می بایست به مجله هایی مثل مواردی که در زیر آوردم مراجعه کنید و مقاله هایی که در این زمینه ها رو دادن رو مطالعه کنید. من به این مجلات دسترسی دارم و اگر مقاله ای از اونها می خواستین رو می تونید لینکش رو در تاپیک درخواست مقالات بگذارید تا من یا دوستان دیگه اونها رو دانلود کنند.
Journal of Applied Electrochemistry
Separation & Purification Reviews
Separation and Purification Technology
همین طور می تونید از اینجا کتاب هایی که در مورد الکترولیز یا کلا الکتروشیمی وجود داره رو دانلود کنید. قاعدتا در برخی از فصل های اونها می بایست در مورد طراجی اونها صحبت کرده باشن. در فصل ششم این کتاب هم فکر می کنم اطلاعاتی در این مورد اومده باشه.
Journal of Applied Electrochemistry
Separation & Purification Reviews
Separation and Purification Technology
همین طور می تونید از اینجا کتاب هایی که در مورد الکترولیز یا کلا الکتروشیمی وجود داره رو دانلود کنید. قاعدتا در برخی از فصل های اونها می بایست در مورد طراجی اونها صحبت کرده باشن. در فصل ششم این کتاب هم فکر می کنم اطلاعاتی در این مورد اومده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -