12-11-2014, 09:27 PM
(12-11-2014, 09:16 PM)'nimtaj_n' نوشته: اگه من مسترروفنلاند بخونم میتونم دکتری رو برم دانشگاه های تاپ امریکا؟
از یه طرفی هم اونیکه می خواد دکتری رو تو امریکا بخونه (تورشته حقوق) مگه نباید مستر رو هم تو اون دانشگاه بخونه؟
و مشکل دیگه این هست که بافرض اینکه من دکتری رو تو امریکا خوندم اگه خواستم برگردم
مدرک من اینجا به درد می خوره؟
والا سوالاتت تقریبا خارج از تاپیک شد
بنظر من کیفیت تدریس و منابع علمی در اروپا کلا بسیار در رشته شما با ایران فرق داره و بنظر من حتی فنلاند رشته حقوق بخونی برای دکتری در امریکا شانس بیشتری خواهی داشت
بنظر من کلا رشته حقوق ماهیتش جوری هست که اگر در ایرلن مقطع تحصیلات تکمیلی بخونی دیگه نمیشه برای دکتری به خارج از کشور فکر کرد چون سطح علمی خیلی فرق داره و این هم در نظر بگیر در ایران شما باید ازمون مثلا سر دفتری بدی تا کار بگیری و ...
مدارک دانشگاه های خارجی برای زندگی در اینور اب بکار می اید و بر عکس
بنظر من کیفیت تدریس و منابع علمی در اروپا کلا بسیار در رشته شما با ایران فرق داره و بنظر من حتی فنلاند رشته حقوق بخونی برای دکتری در امریکا شانس بیشتری خواهی داشت
بنظر من کلا رشته حقوق ماهیتش جوری هست که اگر در ایرلن مقطع تحصیلات تکمیلی بخونی دیگه نمیشه برای دکتری به خارج از کشور فکر کرد چون سطح علمی خیلی فرق داره و این هم در نظر بگیر در ایران شما باید ازمون مثلا سر دفتری بدی تا کار بگیری و ...
مدارک دانشگاه های خارجی برای زندگی در اینور اب بکار می اید و بر عکس
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]