09-11-2014, 09:28 PM
(09-11-2014, 02:06 AM)'M1KE' نوشته: دو حالت داره یا همه مقاله رو به صورت دسترسی آزاد برای عموم می گذارند یا هم که چکیده اش آزاد هست و بقیه اش رو در ازای پرداخت پول به متقاضیان میدن. ممکنه این کار رو هم با واسطه انجام بدن یعنی مقاله ها رو در اختیار یک انتشارات خاص قرار بدن که کار فروش رو بر عهده بگیره. ولی در هر CD کنفرانس که شامل مقالات کامل هست به شرکت کنندگان خود کنفرانس داده میشه این که بعدا برای مقاله ها کدوم یک از حالت های بالا رخ بده گاهی از ابتدا معلوم نیست.
دوست گرامی ممنون از پاسختون
مقاله من پذیرش پوستر داشته نتونستم برای شرکت به کنفرانس برم و سی دی رو هم در اختیار ندارم در سایت کنفرانس هم فقط چکیده مقالات اورال رو قرار دادند و کل متن مقالات هم در دسترس نیست. حالا من می خوام همین مقاله رو برای مجله بفرستم بهشون ایمیل زدم وسوال کردم که آیا مقاله رو پابلیش کردید یا نه؟ جواب ندادن الان موندم تکلیفم چیه؟ به نظر شما چاپ نکردن مقاله رو با این تفاسیر؟ می تونم برای مجله بفرستم؟ سپاس
مقاله من پذیرش پوستر داشته نتونستم برای شرکت به کنفرانس برم و سی دی رو هم در اختیار ندارم در سایت کنفرانس هم فقط چکیده مقالات اورال رو قرار دادند و کل متن مقالات هم در دسترس نیست. حالا من می خوام همین مقاله رو برای مجله بفرستم بهشون ایمیل زدم وسوال کردم که آیا مقاله رو پابلیش کردید یا نه؟ جواب ندادن الان موندم تکلیفم چیه؟ به نظر شما چاپ نکردن مقاله رو با این تفاسیر؟ می تونم برای مجله بفرستم؟ سپاس