07-11-2014, 01:53 AM
در مورد سوال اولتون که به تحصیل در آلمان مربوط میشه می تونید تاپیک های بخش تحصیل در آلمان رو مطالعه کنید. رویکرد این سایت روی راهنمایی دانشجویان برای پیگیری شخصی کارهای پذیرش شون هست و موسسه یا مرکز خاصی در اون به افراد معرفی نمیشه.
در مورد سوال دومتون هم در همون بخش تحصیل در آلمان تاپیک هایی در مورد شانس پذیرش در دانشگاه های آلمان وجود داره که با دادن اطلاعات بیشتر در مورد خودتون (مدرک، معدل، سوابق پژوهشی، نمرات زبان و غیره) دوستان می تونند یک ارزیابی از شانس پذیرش تون ارائه بدن. خودتون هم می تونید از منوی بالای سایت به قسمت نتایج پذیرش و سپس شانس پذیرش مراجعه کنید تا شرایط تون رو با افراد دیگه یک مقایسه ای کرده باشید.
در مورد سوال دومتون هم در همون بخش تحصیل در آلمان تاپیک هایی در مورد شانس پذیرش در دانشگاه های آلمان وجود داره که با دادن اطلاعات بیشتر در مورد خودتون (مدرک، معدل، سوابق پژوهشی، نمرات زبان و غیره) دوستان می تونند یک ارزیابی از شانس پذیرش تون ارائه بدن. خودتون هم می تونید از منوی بالای سایت به قسمت نتایج پذیرش و سپس شانس پذیرش مراجعه کنید تا شرایط تون رو با افراد دیگه یک مقایسه ای کرده باشید.
(07-11-2014, 01:22 AM)'سارا کاظمی' نوشته: سلام، وقتتون بخیر، سه سوال دارم ببخشید هر کدام در یک موضوع است،۱ همسر بنده فارغ التحصیل دندانپزشکی دانشگاه تهران هستند می خواهند برای تخصص دندانپزشکی به آلمان بروند تاپیک ها را خواندم از کجا شروع کنیم برای یافتن یک مرکز برای پذیرش ؟ ممنون می شوم به من بگویید از خیلی جاها پرسیدم اما دقیق نگفتند ، ۲بنده ارشد بیوتکنولوژی از دانشگاه آزاد دارم ایا می توانم برای پی اچ دی به آلمان بروم ؟ برادرم سوم دبیرستان است آیا راهی وجود دارد با توجه به وجود سربازی برای دوره لیسانس پذیرش از آلمان بگیرد ؟ همه مان دوره زبان آلمانی گذرانده ایم ( بر حسب علاقه بوده )
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -