04-11-2014, 05:08 PM
(04-11-2014, 01:46 PM)'lima' نوشته: با سلام من ترم اول مهندسی نساجی هستم دانشگاه امیرکبیر .میخواستم بدونم بهترین دانشگاه کره جنوبی که مهندسی نساجی رو ارایه میده چیه؟اگه البته اطلاع دارید![img]images/smilies/blush.gif[/img] آخه من چند تا از لیست های دانشکده های بعضی دانشگاه ها مثلsnu رو دیدم توش نساجی نبود!
رشته نساجی ممکنه در دپارتمانهای طراحی و مدیریت تلفیقی ارائه بشه. مانند ایران یه دپارتمان مستقل شاید نداشته باشه. من 3 دانشگاه خوب رو پیدا کردم اما باید از دانشگاه بپرسید که ایا به انگلیسی ارائه خواهد شد یا به زبان کره ای. چون اصولاً در رشته هایی که دانشجوی خارجی کمتر استقبال میکنه سیاست دانشگاههای اسیا ایطوره که به انگلیسی ارائه نمیدن!!!
دانشگاههای Pusan national university , Chonbuk National university , Kyungpook National University دپارتمان و رشته نساجی دارن.
دانشگاههای Pusan national university , Chonbuk National university , Kyungpook National University دپارتمان و رشته نساجی دارن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public