26-10-2014, 12:52 PM
(26-10-2014, 12:29 AM)'Davlish' نوشته:فقط میشه از دانشگاه های فنلاند پذیرش گرفت؟؟؟ اونوقت هیچ شانسی برای گرفتن فاند ندارم؟؟ از اون مهمتر برای دکترا میتونم یه کشور دیگه مثل آمریکارو انتخاب کنم یا بااین معدل کارشناسی باید بی خیال آمریکا و کانادا بشم؟؟؟ یه سوال دیکه دارم که کاملا ابتدایی هست چطوری این دانشگاه هارو تو فنلاند پیدا کنم؟؟؟
سلام
دوست خوب بهترین گزینه ممکن را من عرض کردم احتمالا می دانید با این معدل شانس فاند مستر شدن شما خیلی خیلی کم هست انشاله مستر فنلاند با معدل بالا بگیری می توانی برای دکتری به همه کشورهای دنیا فکر کنی فنلاند فاند مستر ندارد بجاش شهریه نمی دهید و دانشگاه های بسیار شناخته شده ای دارد
در بخش فنلاند فروم تشریف ببرید اطلاعات کامل موجود است
دوست خوب بهترین گزینه ممکن را من عرض کردم احتمالا می دانید با این معدل شانس فاند مستر شدن شما خیلی خیلی کم هست انشاله مستر فنلاند با معدل بالا بگیری می توانی برای دکتری به همه کشورهای دنیا فکر کنی فنلاند فاند مستر ندارد بجاش شهریه نمی دهید و دانشگاه های بسیار شناخته شده ای دارد
در بخش فنلاند فروم تشریف ببرید اطلاعات کامل موجود است
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]