21-10-2014, 02:45 AM
(20-10-2014, 09:27 PM)'Andre' نوشته: منظور از Honours category چیه؟ همچنین سوالی پرسیده شده که پاسخ Yes و No داره، منظور از این سوال چیه؟
Are you seeking credit for any of the above tertiary study؟
من همه موارد گفته شده در لیست رو نمیدونم، اما چون خواسته بودید جواب میدم. من با بعضی از موارد مثل Cum Laude در امریکا آشنا شدم. به طور کلی این موارد به دانشجویان ممتاز داده میشه که یا معدلشون بالاتر از حد خاصی بوده یا رتبه خاصی در کلاس خودشون داشتند. عمدتا هم به دانشجویان دوره لیسانس داده میشه و به ندرت به دانشجویان دورههای بالاتر تعلق میگیره. اگر در اینترنت جستجو کنید، معنی اغلب این موارد رو پیدا خواهید کرد.
در مورد سوال آخر، منظور از teritary study تحصیلات بعد از دوره دبیرستان هست، مثل فوق دیپلم و لیسانس و غیره. سوال اینه که آیا شما میخواهید هیچ واحدی رو از دورههای تحصیلی بعد از دبیرستان منتقل کنید یا خیر.
در مورد سوال آخر، منظور از teritary study تحصیلات بعد از دوره دبیرستان هست، مثل فوق دیپلم و لیسانس و غیره. سوال اینه که آیا شما میخواهید هیچ واحدی رو از دورههای تحصیلی بعد از دبیرستان منتقل کنید یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.