20-10-2014, 09:18 PM
(17-10-2014, 06:30 PM)'پوپک' نوشته: سلام
من رشد زیست دریا از دانشگاه تربیت مدرس دارم با معدل18، فقط یک مقاله انگلییسی که تازه ارسال کردم و در دست بررسی و یک مقاله کنفرانس خارجی دارم، در حال حاضر مشغول خوندن زبانم، بنظر شما من شانس گرفتن فول فاند برای دکترا دارم؟ خیلی تردید دارم نمیدونم که امکان پذیرش برای من هست یا خیر؟ اخه نمیخام دکترا ایران رو هم از دست بدم و فاصله زیادی بیفته، پیشنهاد شما چیست؟ بنظرتون من چگونه تردیدم رو کتار بزارم؟
میشه دانشجوی دکترا ایران بود و بعد اگه پذیرش درست شد انصراف داد؟؟
الان بهتره اول مقاله و زبانم اماده کنم و بعد از 5 ماه دیگه پیگیر دانشگاه و سایت بشم یا باید از همین الان پیگیر پذیرش و... باشم؟
(همسر من هم همین رشته در دانشگاه ازاد خوندن که معدلشون 15 شده، ایا ایشون هم میتونن با من اقدام کنند؟)
معدل کارشناسی شما چند بوده و از چه دانشگاهی مدرک گرفتهاید؟ حدس میزنید در امتحان زبان چه نمرهای بیارید؟ برای امریکا نمره GRE هم لازمه و تاثیر در شانس پذیرش و فاند زیاده. بدون اینها و تنها بر اساس معدل کارشناسی ارشد نمیشه راحت در مورد شانس پذیرش نظر داد. در مورد این که ایران بخونید یا خارج از کشور، فقط خودتون میتونید تصمیم بگیرید. به نظر من اگر مصمم باشید و نمرههای خوبی در امتحانهای TOEFL و GRE بیارید شانس پذیرش و فاند خواهید داشت.
در مورد زمان، ما الان داریم به انتهای اکتبر نزدیک میشیم. اگر هدف شما اینه که سال دیگه درس رو شروع کنید، زمان زیادی ندارید و اگر هنوز برای امتحانها ثبتنام نکرده باشید، احتمالا به ددلاینهای امسال که معمولا حدود آخر سال میلادی هست نخواهید رسید. اگر سال دیگه میخواهید اپلای کنید، از الان به فکر زبان و GRE باشید و بعد از تابستون آینده دانشگاهها رو بررسی کنید و با استادها مکاتبه کنید.
در ایران هم میشه دانشجوی دکترا بود و انصراف داد، اما نمیدونم چه مشکلاتی (برای سربازی و آزادسازی مدرک و ...) ممکنه داشته باشه. در این مورد به موضوع انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور مراجعه کنید.
همسر شما هم میتونند اقدام کنند، اما معدل ایشون یک مقدار پایینه و شانس پذیرش و فاند ایشون کمتره و به نمرههای بهتری برای امتحانها نیاز خواهند داشت. ضمن این که شانس این که هر دو نفر از ایران بتونید برای یک دانشگاه پذیرش و فاند بگیرید کمه. شاید راحتتر این که باشه که ایشون از خارج از کشور اقدام کنند تا بتونند حضوری با استادها صحبت کنند و به این ترتیب شانسشون رو بیشتر کنند.
در مورد زمان، ما الان داریم به انتهای اکتبر نزدیک میشیم. اگر هدف شما اینه که سال دیگه درس رو شروع کنید، زمان زیادی ندارید و اگر هنوز برای امتحانها ثبتنام نکرده باشید، احتمالا به ددلاینهای امسال که معمولا حدود آخر سال میلادی هست نخواهید رسید. اگر سال دیگه میخواهید اپلای کنید، از الان به فکر زبان و GRE باشید و بعد از تابستون آینده دانشگاهها رو بررسی کنید و با استادها مکاتبه کنید.
در ایران هم میشه دانشجوی دکترا بود و انصراف داد، اما نمیدونم چه مشکلاتی (برای سربازی و آزادسازی مدرک و ...) ممکنه داشته باشه. در این مورد به موضوع انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور مراجعه کنید.
همسر شما هم میتونند اقدام کنند، اما معدل ایشون یک مقدار پایینه و شانس پذیرش و فاند ایشون کمتره و به نمرههای بهتری برای امتحانها نیاز خواهند داشت. ضمن این که شانس این که هر دو نفر از ایران بتونید برای یک دانشگاه پذیرش و فاند بگیرید کمه. شاید راحتتر این که باشه که ایشون از خارج از کشور اقدام کنند تا بتونند حضوری با استادها صحبت کنند و به این ترتیب شانسشون رو بیشتر کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.