30-09-2014, 11:12 PM
(30-09-2014, 12:58 AM)'alireza_7077' نوشته: ممنونم از جوابتون. (ولی حالا با فرض اینکه راهم هموار باشه برای ورود به آمریکا)!!!!
یکی از دوستای خانوادگی از طریق سرمایه گذاری اقامت آمریکا رو گرفته و اینطور که خبر رسیده باید اون پول رو به یه کاری بزنه و در گردش باشه و میگفت که میخواد یه جایی رو باز کنه که هم شیرینی و هم غذا باشه، حتی با اینکه طرف ایرانیه شانس ورود من چطوریه؟ حتما باید اولویت استخدامش آمریکایی باشه؟
چنتا مورد توی سایت www.indeed.com دیدم که مثه اینکه اپلای میکنن. میشه؟
اگر ایشون میخوان که اقامت امریکا رو از طریق سرمایهگذاری بگیرند، تا اونجا که من میدونم باید برای افراد امریکایی شغل ایجاد کنند و از امریکاییها استخدام کنند. حتی اگر این محدودیت وجود نداشت، ایشون باید دلیل خوبی برای این که میخوان شما رو از خارج از امریکا استخدام کنند و برای شما ویزای کار یا اقامت بگیرند داشته باشند. «دلیل خوب» هم در این زمینه کار تخصصی هست و این که ایشون نتونسته باشه کسی رو در امریکا پیدا کنه که تخصص شما رو داشته باشه. ثابت کردن این موضوع که کسی با تخصص آشپزی یا شیرینیپزی رو نتونسته در امریکا پیدا کنه مشکله و به همین خاطر احتمال گرفتن ویزا برای شما پایین میاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.