22-09-2014, 03:58 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2014, 04:08 PM توسط ahmadpashaei.)
(22-09-2014, 01:52 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام دوستان
1-من میخوام ماه NOV شرکت کنم جنرال ولی تمام موسسات تهران پره ! میخوام این شمال (آمل) شرکت کنم کسی آنجا امتحان داده چه جوریاس ؟؟؟
2-من واسه امتحان Paper خونده بودم ، حالا کامپیوتریه خیلی نگران شدم ، اصلا کامپیوتری چه طوری هست کسی اطلاعاتی در موردش داره ؟ من تو سایت ETS که چیزی پیدا نکردم در موردش !
مرسی
در سایت ETS/GRE که منابع خوبی گذاشته شده و توضیحات کاملی برای این نوع آزمون وجود داره که Blur عزیز اونا رو ذکر کردن. در مورد سنتر برگزاری "این شمال" هم سنتر خوبیه که من توش تافل دادم بد نبود ولی برای GRE قطعا خیلی بهتره چون speaking نداره که صدای کسی رو بشنوید. میتونید بسته به مسافتتون برای مسافرت برنامه ریزی کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم