16-09-2014, 07:00 AM
با توجه به اینکه معدل کارشناسی تون خوبه به هر حال ملزومات اولیه این دانشگاه رو از نظر معدل برآورده می کنید. منتهی پذیرش گرفتن از این دانشگاه یک مقدار سخت هست و بهتره گزینه های دیگه ای رو هم در آلبرتا در نظر بگیرید برای نمونه دانشگاه کلگری هم خیلی خوبه و همین طور چند دانشگاه دیگه. البته دانشگاه آلبرتا در شهر ادمونتون هست و دانشگاه کلگری در شهر کلگری و باید ببینید تا چه حد نزدیکی و دوری از فامیل تون براتون مقدور هست.
در کل برای افزایش شانس پذیرش بهتر هست در آیلتس یا تافل نمره ای در حدود 7 یا 100 بیارین و همین طور دست کم یک مقاله داشته باشین که بتونید بهش استناد کنید که قابلیت انجام کار پژوهشی رو دارین. البته گزینه هزینه شخصی هم وجود داره که می تونید بدونید اینکه با استاد خاصی کار کنید خودتون به صورت مستقل Master of Engineering بخونید.
در کل برای افزایش شانس پذیرش بهتر هست در آیلتس یا تافل نمره ای در حدود 7 یا 100 بیارین و همین طور دست کم یک مقاله داشته باشین که بتونید بهش استناد کنید که قابلیت انجام کار پژوهشی رو دارین. البته گزینه هزینه شخصی هم وجود داره که می تونید بدونید اینکه با استاد خاصی کار کنید خودتون به صورت مستقل Master of Engineering بخونید.
(16-09-2014, 01:27 AM)'ساراطلاچی' نوشته: با سلام من دانشجوی سال اخر مهندسی شیمی دانشگاه دولتی گیلان هستم.الان دقیقا 1 سال از درسم مونده و میخام برای ارشد برای دانشگاه البرتای کانادا اقدام کنم (فقط همین 1 دانشگاه رو میتونم چون خانواده ام اونجا هستن)
معدلم 16.5 هست هنوز برای زبان اقدام نکردم.
مقاله هم که عملا از پروره کارشناسی در نمیاد.
به گفته یکی از دوستان باید از الان شروع به مکاتبه با اسا تید کنم
البته نمیدونم الان وقتش هست یا نه؟ با توجه به این که هم درسم تموم نشده و هم برای زبان اقدام نکردم.
اگر وقت مکاتبه هست اصلا چی بنویسم ؟
ممنونم اگه راهنماییم کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -