12-09-2014, 10:42 AM
(11-09-2014, 02:14 PM)'اشکان قاسمی1990' نوشته: جناب بابک عرض ادب و احترام
حقیقتا بعد از جوابتون در مورد وضعیت کار عمران در امریکا زیاد دل و دماغ کار کردن ندارم. یک سری جست و جو و سوالاتی کردم و متوجه شدم که مهندسی تخریب و GIS یک مقدار رو بورس هستند. اما مهندسی تخریب در ایران یک حالت تجربی داره و به اون صورت اکادمیک نیست. نظرتون در مورد مهندسی تخریب و بازار کارش در امریکا چیه؟ یادم میاد که گفتین میانگین درامد مهندس عمران 65000 دلار هست با این میزان در امد زندگی متوسطی میشه داشت؟
متاسفانه من در زمینه گرایشهای مهندسی عمران اطلاعاتم خیلی کمه و در مورد تخریب هیچ دوست و آشنایی نداشتم که بتونم بهتون اطلاعاتی بدم.
در مورد سوال دوم، بله با ۶۵۰۰۰ دلار میشه زندگی متوسطی داشت. میگن که شما باید حدود سالی ۵۰ هزار دلار در امریکا درآمد داشته باشید تا دغدغه مالی نداشته باشید.
در مورد سوال دوم، بله با ۶۵۰۰۰ دلار میشه زندگی متوسطی داشت. میگن که شما باید حدود سالی ۵۰ هزار دلار در امریکا درآمد داشته باشید تا دغدغه مالی نداشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.