29-08-2014, 12:11 AM
(28-08-2014, 10:53 PM)'brusa1994' نوشته: سلام
اگر ما به هر دلیلی از ایالات متحده پذیرش نگرفتیم،مثلا رفتیم کانادا یا اروپا؛میشه بعدا به آمریکا مهاجرت کنیم؟
یا یه سوال دیگه اگه اینجا مستر بگیریم امیدی به گرفتن ویزای آمریکا و پیدا کردن کار هست؟ job apply ?
من یه همچین سوالی از یه خانم ایرانی که در فلوریدا زندگی میکرد پرسیدم میگفت که شرکت های آمریکایی خیلی روی مدرک دانشگاه های خودشون تعصب دارند و به نوعی اولویت با فارغ التحصیلان آمریکاست !
پ ن : دانشگاه های غیر آمریکایی منظورم ubc یا EPFL و امثال اینها نیست قطعا اگه کسی اونجا پذیرش بگیره شانس آمریکا رو هم داشته ،،، .
در این شرایط مهاجرت به امریکا طبیعتا غیرممکن نخواهد بود، اما خیلی مشکلتر از حالتیه که از امریکا مدرک گرفته باشید. شما وقتی از امریکا مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا میگیرید، به شما فرصت OPT داده میشه که در این مدت میتونید بدون داشتن ویزای کار در امریکا کار کنید. این موضوع کار رو خیلی ساده میکنه، چون در غیر این صورت گرفتن ویزای کار برای خارجیها یک مقدار مشکله و ویزاهای کاری از زمان مشخصی در سال اعتبار پیدا میکنند. این موضوع باعث میشه که برخی از شرکتها کمتر دنبال افرادی که مقیم امریکا نیستند برند. برای توضیحات بیشتر میتونید موضوع کار در امریکا تحت ویزای H-1B رو ببینید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.