عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی
غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-08-2014, 07:05 PM
(27-08-2014, 12:24 PM)'butterfly' نوشته: 1- خوشحالم که حداقل دو تا از محصولات مورداستفاده تون حلاله. 
2- تو اصول اخلاقی من کم درامد بودن حقی برای استفاده رایگان از خدمات و محصولات پولی ایجاد نمی کنه، من خودمم جزئی از همین مایی هستم که نوشتم، بنا به اضطرار مجبور به استفاده هستم اما همیشه عذاب وجدان دارم.
3- فرمایشتون در مورد نرم افزارهای دانشجویی کاملا صحیحه، لزومی نداره که یه دانش اموز یا دانشجو خودش نرم افزارهای موردنیاز درسیش تهیه کنه. ولی دانشگاه های ما باید این امکانات برای دانشجوهاشون فراهم کنند تا حداقل دانشجوها بتونند تو دانشگاه از نرم افزارهای موردنیازشون استفاده کنند یا نسخه دانشجویی رو به قیمت دانشجویی فراهم کنند. متاسفانه سیستم های کامپیوتری خود دانشگاه های ایران هم ورژن کرک شده است که باعث شرمساریه.
4- در مورد مقالات: فکر می کنم یه از دلایل من، شما و بقیه دوستان این فروم برای ادامه تحصیل در خارج از ایران همین مشکلاتیه که بهش اشاره کردید. خودم تو دروه کارشناسی ارشد اینقدر برای پایانه نامه ام زجر کشیدم که همون روز دفاع برای همیشه عطای ادامه تحصیل تو ایران به لقاش بخشیدم. 
5- هرچند من پست شما رو نقل قول کردم اما مخاطب من صرفا شما نبودید به دل نگیرید. Smile
6- منظور من از عادت کردن این بود که ما هرجا که برامون مقدور باشه هم باز خودمون مقید به استفاده مجاز نمی کنیم. 

تو دانشگاه ما تو خلوت ترین ساعت هم بهوام بع اینترنت کانکت شم نمیشه
چند بار از مسئول دانشکده حواستیم access point رو درست کنه؟
ولی انگار همون آش و همون کاسه
حالا مشکل فقط از دانشکده ما باشه باز یه چیزی
کتابخونه مرکزی دانشگاه رو هم با چندین لپ تاپ مختلف تست کردم نشده که نشده
ما کل یه سال رو رو میزای سایت گرایشمون میتونستیم دراز بکشیم درس بخونیم
درهواست کردیم چند تا کامپیوتر اقلا بره استفاده ما موجود باشه
رفتن چند تا کامپیوتر core i3 ( اونم بره رشته ی سنجش از دور که کارش کلر با داده های تصویری سنگین هس گذاشتن ) اصولا هم خرابه و کسی رعبت نمی کنه استفاده کنه
ما که والا تو دانشگاه تهران دانشجوی ارشد هر روز مجبوریم لپ تاپ ببریم و بیاریم
که با این اوضاع قمر در عقرب بازار اونم بعد چند سال نمیشه تعویض کرد
حالا واقعا به نظر شما این دانشگاه تلاشی میکنه بره اینکه جلوی کلک و ..... رو بگیره
انگار عادت کردیم
و اصن یادمون میره که ما حق استفاده از اینا رو نداریم
ولی همین مسائل هس که ما رو اینجوری بار آورده و مجبورمون کرده به استفاده غیرقانونی
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط recolor - 22-08-2014, 08:30 PM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط sepinaz - 27-08-2014, 07:08 AM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط ahmadpashaei - 27-08-2014, 10:42 AM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط butterfly - 27-08-2014, 11:20 AM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط ahmadpashaei - 27-08-2014, 11:45 AM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط butterfly - 27-08-2014, 12:24 PM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط sepinaz - 27-08-2014, 07:05 PM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط recolor - 28-08-2014, 08:20 PM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط ahmadpashaei - 28-08-2014, 09:01 PM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط recolor - 28-08-2014, 09:55 PM
RE: بحث اخلاقی استفاده رایگان از منابع غیر رایگان اینترنتی و یک راهکار اخلاقی - توسط ahmadpashaei - 28-08-2014, 11:31 PM

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 08:56 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی