24-08-2014, 11:26 AM
(23-08-2014, 03:46 PM)'ashkan065' نوشته: سلام اقا بابك
من رشتم مديريته .قصد دارم ارشد هم مديريت بخونم و براي دكترا از امريكا اپلاي كنم.
1چه رشته ها اي وجود داره كه در رابطه با رشته ي منه و باگرفتن دكترا ميتونم شغله مناسب و با درامد خوبي پيدا كنم.
2.كسي كه دكترا مديريت در رشته ي dba بگيره كه در چه جاهايي ميتونه شروع به كار كنه حقوق و مزاياش چه قدره؟
متاسفانه من در این زمینه اطلاعاتی ندارم. اگر سوالتون رو در انجمن مدیریت و اقتصاد بپرسید، شاید دوستانی که مدیریت خوندهاند بتونند بهتر به شما کمک کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.