23-08-2014, 08:23 PM
(23-08-2014, 06:53 PM)'s_abolhassani' نوشته:با سلام و عرض ادب ،من کارشناس ارشد ژئوفیزیک - اکتشاف نفت و گاز هستماز دانشگاه تهران با معدل ارشد 18.11تافل 100 دارمرتبه 3 کنکور ارشد هستمیک مقاله ISI و دو کنفرانس خارجی دارمتوصیه نامه از 3 استادلیسانس مهندسی معدن - اکتشاف از دانشگاه تهران جنوب با معدل دو سال آخر 18.32آیا شانس پذیرش در مقطع دکتری بصورت فول فاند از دانشگاه های خوب استرالیا را دارم ؟
( با توجه به تحریم ایران و فیلد تحصیلی ام = نفت و گاز )
سلام دوست خوبم
والا اگه شرایط عادی بود بنظر من شما با توجه به معدل عالی که داری در دانشگاه های گروه 8 بورس کامل می گرفتی ولی همانطور که می دانی به علت تحریم ها شانس گرفتن ویزای شما کمتر از 1% هست بنظر من ویزای کاری برای استرالیا و نروژ اقدام کنید و یا گرین کارت دانمارک بعد که از اینجا خارج شدین برای دکتری اپلای کنید شاید مثلا با گرین کارت دانمارک راحت تر به شما ویزای تحصیلی استرالیا را بدهند
موفق باشی
والا اگه شرایط عادی بود بنظر من شما با توجه به معدل عالی که داری در دانشگاه های گروه 8 بورس کامل می گرفتی ولی همانطور که می دانی به علت تحریم ها شانس گرفتن ویزای شما کمتر از 1% هست بنظر من ویزای کاری برای استرالیا و نروژ اقدام کنید و یا گرین کارت دانمارک بعد که از اینجا خارج شدین برای دکتری اپلای کنید شاید مثلا با گرین کارت دانمارک راحت تر به شما ویزای تحصیلی استرالیا را بدهند
موفق باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]