(13-08-2014, 11:34 AM)'saaaaam' نوشته:متاسفانه مشکلات اقتصادی و مالی یک عامل بسیار جدی . مانع بسیار بزرگی برای ازدواج هست
البته در خارج از کشور هم این مسئله وجود دارد ولی چون بخش عمده ای از مردم یک سطح زندگی دارند بچشم نمی اید
من هم خانواده ام این موضوع را کاملا می دانند و خوشبختانه دیگه کمتر بهانه گیری می کنند. اطلاع دارم که دوستانی در اروپا با همسرشان در یک اتاق در خانه ای اشتراکی زندگی شادی را با هم شروع کردند
بنظر من سطح توقع بسیار بالایی که در بین خانواده ها در ایران هست باعث بروز اینهمه مشکل در زندگی جوان ها شده!
مطرح کردن این مباحث بین خانواده ها بنظرم تا حد زیادی موانع ادامه تحصیل در خارج از کشور را کاهش می دهد
من چندان نمیخوام رو این بحث زوم کنم ولی دو مورد هس که به سطح توقع خانواده ها ربطی نداره
1- دو تا جوون که اردواج میکنن فکر میکنن حتما باید خونه با امکانات لوکس و نزدیک دانشگاه اجرا کنن که البته در مورد ازدواج خواهر من داماد خودش هم چندان تمایلی به ادامه تحصیل دکترا نداشت
2- آقایان دانشجو که قصد ادامه تحصیل تو خارج از کشور رو دارن هم چندان تمایل به ازدواج با خانمی با شرایط هودشون قبل از اپلای ندارن که یکی از دلایلش خوشی های زندگی در هارج از کشور هس که فکر میکنن ازدواج دست و بالشون رو از این نظر می بنده
البته باز صاحبنظران بیشتر میدونن
به هر حال این مسئله سخت بودن شرایط ازدواج کاملا راه رو برای من یکی آسون تر کرده
و کسی از من انتظار ازدواج و بعد اپلای رو نداره
1- دو تا جوون که اردواج میکنن فکر میکنن حتما باید خونه با امکانات لوکس و نزدیک دانشگاه اجرا کنن که البته در مورد ازدواج خواهر من داماد خودش هم چندان تمایلی به ادامه تحصیل دکترا نداشت
2- آقایان دانشجو که قصد ادامه تحصیل تو خارج از کشور رو دارن هم چندان تمایل به ازدواج با خانمی با شرایط هودشون قبل از اپلای ندارن که یکی از دلایلش خوشی های زندگی در هارج از کشور هس که فکر میکنن ازدواج دست و بالشون رو از این نظر می بنده
البته باز صاحبنظران بیشتر میدونن
به هر حال این مسئله سخت بودن شرایط ازدواج کاملا راه رو برای من یکی آسون تر کرده
و کسی از من انتظار ازدواج و بعد اپلای رو نداره