11-08-2014, 09:01 PM
(11-08-2014, 04:03 PM)'s.h' نوشته: سلام-من واسه ثبت نام GRE میخواستم از طریق سایت سازمان سنجش اقدام کنم، اما هیچ اطلاعیه ای واسه ثبت نام رو سایت نیومد ولی الان تو سایت ETS ظرفیت اون تاریخی که مدنظرم بود پر شده! یه مشکل دیگه هم الان تهیه ویزا کارته! نه بانکها صادر میکنن دیگه نه صرافی ها! چجوری باید تهیه کرد؟ سوال دیگه هم اینکه، ممکنه ظرفیت یه آزمونی به حد نصاب نرسه و کنسل بشه؟ مثلا تاریخ 18 September 2014 ، این A , B , C که واسه محل آزمون تو سازمان سنجش جدا کردن همه یکین یا جدا برگزار میشن؟ مثلا ممکنه ۱۸ سپتامبر واسه یکی برگزار بشه اما واسه یکی دیگه به حد نصاب نرسه و کنسل بشه؟ آخه آدرس ها یکین!
باید از طریق خود ETS ثبت نام کنید. پیشنهادم اینه که از طریق یکی از شرکت ها پرداخت رو انجام بدین که الان ماشالله تعدادشون هم زیاده. در این باره از این تاپیک می تونید کسب اطلاع کنید. در مورد به حد نصاب نرسیدن آزمون، فکر نمی کنم ولی اطمینانی هم بهش نیست. گاهی بدلایل مختلف آزمون یکی از سنترها کنسل میشه. ولی خب شما ازین قضیه نمی تونید اطلاعی پیدا کنید و معمولا هم در مورد سنترهای معتبر و مشهورتر کمتر ممکنه اتفاق بیافته. در مورد اینکه محل برگزاری آزمون ها تو سنجش متفاوت هست یا نه، من اطلاعی ندارم ولی به لیست سنترها تو سایت ETS که نگاه کردم همین حالتی که می گین هست و سه تا حوزه داره و تا اونجایی که من فهمیدم زمان هایی که معمولا شلوغ تر هستن تو هر سه تا حوزه اشغال شدن بنابراین همه سنتر ها فعال به نظر می رسن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا