11-08-2014, 08:58 AM
(11-08-2014, 12:55 AM)'oooemadiii' نوشته:سلاموققتون بخیر باشهمن برای بورس سینگا دعوت به مصاحبه شدم امکانش هست که پیرامون موضوع زیر منو راهنمایی کنید:من شب آخر دقیقا در زمان deadline شروع به اپلود کردن مدارکم کردم و دقیقاً وسطش سایت بسته شد. از طرفی برای سه استاد انتخابی روز قبلش ایمیل زدم که تا امروز اصلاً جوابی از اونها نیامده است. با این حال دعوت به مصاحبه شدم در حالیکه بچه ها با استادها و بعضا با تیم ا استار مصاحبه از طریق اسکایپ داشتند و بعد دعوت به مصاحبه در سنگاپور شدن. به نظر شما اینکه من اصلاً دعوت برای مصاحبه از طریق اسکایپ نشدم، شانس منو کم می کنه و اصلاً این قضیه طبیعی است؟به نظرتون از خو د ا استاراسم استادی که قبول کرده سوپروایزر من بشه و اسم دانشگاه رو بپرسم؟بی نهایت از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم
دروود بر شما.
ببین دوست عزیز. فکر کنم شما فایل و دعوت به مصاحبه ات خیلی ذقیق نیست!!!!!! بهتره متن ایمیل یا صفحه ای که شما رو دعوت کرده اینجا بذاری. چون اکثر بچه ها از طریق استاد یا ا-استار ابتدا یه مصاحبه داشتن و بعد دعوت به مصاحبه شدن!!!
الان شما برای بورس سینگا به سنگاپور دعوت شدی؟ یا تنها برای مصاحبه؟
- نیازی به درخواست نام از استادت نیست. چون در روز مصاحبه مشخص نیست چه افرادی حضور دارن.
در هر صورت چه از NUS - NTU پذیرش به همراه مصاحبه داری مشکلی نداره هر دو عالی هستن.
ببین دوست عزیز. فکر کنم شما فایل و دعوت به مصاحبه ات خیلی ذقیق نیست!!!!!! بهتره متن ایمیل یا صفحه ای که شما رو دعوت کرده اینجا بذاری. چون اکثر بچه ها از طریق استاد یا ا-استار ابتدا یه مصاحبه داشتن و بعد دعوت به مصاحبه شدن!!!
الان شما برای بورس سینگا به سنگاپور دعوت شدی؟ یا تنها برای مصاحبه؟
- نیازی به درخواست نام از استادت نیست. چون در روز مصاحبه مشخص نیست چه افرادی حضور دارن.
در هر صورت چه از NUS - NTU پذیرش به همراه مصاحبه داری مشکلی نداره هر دو عالی هستن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public