28-07-2014, 09:11 AM
(28-07-2014, 01:18 AM)'shanai' نوشته: ممنونم کمک میکنید من زبان انگلیسی خوب نمیدونم و اینکه دو تا دوست تو میلان دارم 12 ساله اونجان یکیشون تو این سالها تو یه رستوران بوده و الان مدیر اونجا و کار جتما دارم و حتا امید اقامت کاری هم داده به ما اون خودش خونه خریده اونجا من به دلایل کاملا شخصی تا زمان قبولی تو مدرسه ایتالیایی نمیخواستم از تصمیم باهاشون حرف بزنم برایه همین اینجا سوال کردم تا این فکرو ایجاد نکنم کاملا به اونها امید بستم ..البته میدونم کار تو رستوران خیلی سطحی شاید اما من روزنامه نگار بیکار فعلا راه بهتری ندارم و اینکه داشتن دوتا دوست موفق دلگرمیه ...فقط رو خوابگاه به زوج ها هم میشه حساب کردید واقعا ممنونم جوابم رو و یه سوال مهم ما تاز مان قبولی مدرسه میتونیم برایه انتخاب رشته صبر کنیم یا از الان باید اقدام کرد برایه بورس چی اونو کی باید اقدام کرد.سپاس
بله. شما باید تا زمانی که مدرسه جواب و لیست قبولی ها رو اعلام میکنه صبر کند سپس خود مدرسه برای شما تعیین خواهد کرد که با اولویت شما به کدوم رشته و شهر علاقه داری و میتونی اقدام کنی. بورس هم که خارج از روال کاری مدرسه است بهتره در اینجا یه نگاهی بندازی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public