24-07-2014, 07:40 PM
(24-07-2014, 07:24 PM)'mahsa000' نوشته: با سلام و خسته نباشید. من رشته علوم تربیتی دانشگاه سراسری شیراز(فرهنگیان)هستم با معدل 17.32و با نمره ایلس 7.5وفرانسه هم بلدم.میخواستم راهنماییم کنید که من برای ارشد چه رشته بخونم در ایران (فرقی نمیکنه چی باشه اگرم گرایش خودم نباشه مهم نیس فقط درحوزه علوم انسانی باشه)که راحت تر بتونم از دانشگاه های کانادا و استرالیا و اروپا برای دکترا فول فاند بگیرم چون از لحاظ مالی متوسط هستم.و اینکه میخوام بعد از دکترا بتونم همونجا بمونم و سیتیزن باشم ایا امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست خوب به فروم خوش امدی
نظر من را بخوای برای مستر رشته ای بخون که به لیسانست خیلی نزدیک باشه
راستش من به طب ورزشی خیلی شخصا علاقه مند هستم فکر می کنم در کانادا و امریکا هم رشته پولسازی باشه
مثلا مربی بدنسازی یا مربی اصلاح حرکات ورزشی یا کلا حرکات درمانی بشوید
از نظر معدل که شرایط شما عالی هست فقط سعی کنید ارشد هم در دانشگاه همین معدل را حفظ کنید ولی این امکان هست که با این معدل عالی حتی بورس مستر هم از کانادا بگیرید بنظر من کانادا را خوب بررسی کنید حتی مستر هم الان از نظر معدل و نمره زبان شانس خوبی برای بورس شدن دارید
بازم اجازه بدید دوستان خبره هم نظر بدهند
نظر من را بخوای برای مستر رشته ای بخون که به لیسانست خیلی نزدیک باشه
راستش من به طب ورزشی خیلی شخصا علاقه مند هستم فکر می کنم در کانادا و امریکا هم رشته پولسازی باشه
مثلا مربی بدنسازی یا مربی اصلاح حرکات ورزشی یا کلا حرکات درمانی بشوید
از نظر معدل که شرایط شما عالی هست فقط سعی کنید ارشد هم در دانشگاه همین معدل را حفظ کنید ولی این امکان هست که با این معدل عالی حتی بورس مستر هم از کانادا بگیرید بنظر من کانادا را خوب بررسی کنید حتی مستر هم الان از نظر معدل و نمره زبان شانس خوبی برای بورس شدن دارید
بازم اجازه بدید دوستان خبره هم نظر بدهند
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]