24-07-2014, 11:36 AM
(23-07-2014, 11:36 PM)'ali92' نوشته: سلام من فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران از یکی از دانشگاههای دولتی (البته شبانه ) با معدل 15.60 هستم به نظر شما آیا امکانش هست بتونم در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاهی در آلمان پذیرش بگیرم ؟ اگر چندتا دانشگاهی که عمران دارن معرفی کنید ممنون میشم
سوال دیگه اینکه اصلا شرایط برای ادامه تحصیل در رشته عمران تو آلمان خوب هست یا نه ؟ مرسی
سلام دوست خوب
در المان رشته مهندسی عمران هم به زبان المانی و هم انگلیسی در مقطع ارشد ارائه می شود. بنظر می رسد که شما تا حدی المانی بلد هستید که این کشور را انتخاب کردید.
از نظر معدل در سطح متوسطی هستید که برای گرفتن پذیرش در بسیاری از کشورها مناسب هست. در زیر برخی از دانشگاه های المان که رشته شما را ارائه می دهند را لیست کردم:
در المان رشته مهندسی عمران هم به زبان المانی و هم انگلیسی در مقطع ارشد ارائه می شود. بنظر می رسد که شما تا حدی المانی بلد هستید که این کشور را انتخاب کردید.
از نظر معدل در سطح متوسطی هستید که برای گرفتن پذیرش در بسیاری از کشورها مناسب هست. در زیر برخی از دانشگاه های المان که رشته شما را ارائه می دهند را لیست کردم:
Technische Universität München
Hamburg University of Technology
Nuremberg Institute of Technology
Hamburg University of Technology
Nuremberg Institute of Technology
Hochschule für Technik Stuttgart University of Applied Sciences Schellingstr
RWTH Aachen University
پیشنهاد می کنم یکی یکی این موسسات را چک کنید از نظر زبان ندریس و میزان شهریه ولی بطور کلی شهریه ای ندارد و سالی در حدود 500 یورو هزینه ثبت نام فقط دارند.RWTH Aachen University
من فکر می کنم اگر با زبان المانی اشنایی دارید کشور المان با توجه به هزینه زندگی مناسب جای مناسبی برای ادامه تحصیل و احیانا زندگی هست. در غیر اینصورت کشورهایی مثل فنلاند - نروژ و استونی هم با توجه به اینکه اکثریت مردم انگلیسی می توانند صحبت کنند گزینه های مناسبی می توانند باشند
جهت کسب اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه نمایید:
http://www.tu9.de/graduate/master.php
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]