12-11-2013, 02:12 PM
(12-11-2013, 01:08 PM)'nahid_a' نوشته: دانشگاه علامه طباطبائی خوندم، معدلم 18/32 هست و چندتا همایش مقاله دادم. آی اس آی فعلا ندارم ولی دارم روی دو تا مقاله کار میکنم. راستش یه کم نگران این هستم که آمریکا خیلی دوره، شنیدم که خیلی باید کار کنی و خیلی زندگی پر استرسی داره. من درس خوندنو خیلی دوست دارم اما دوست دارم درس بخونم و از زندگیم هم لذت ببرم. ترجیحم هم به اینه که نمونم و بعد درس برگردم ایران. البته تا شرایط چه جوری پیش بره.بعد یکی دیگه اینکه الان شرایط ویزا اینا برای آمریکا چه جوریه اگه ویزا دانشجوئی بگیریم میشه واقعا هر سال اومد و رفت یا نه. 5-6 سال بدون وقفه موندن شاید شدنی باشه اما همین فکرش هم که تو "نمیتونی" بری بیرون از کشور یا اگه بری ممکنه دیگه برگشتی نباشه استرس زاست.اروپاچطوره، انگلیس، اسپانیا؟ برای فاند، برای زندگی؟
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید
معدل شما خیلی خوبه، اگر این شرایطی که گفتین مثل رفت و آمد، و برگشتن بعد از این تحصیلات و از این حرفا، براتون مهمه، من اگر جای شما باشم برای کانادا اقدام میکنم، اونجا هم هرچند دوره ولی شما خیلی راحتتر از اروپا فاند بگیری، اروپا زیاد موقعیت فاند نداره، الته همه اینا بستگی به نمرات زبان شما داره، شما اگر نمرات زبان خوبی داشته باشی به راحتی میتونید از دانشگاه های برتر کانادا پذیرش با فاند بگیری چون کانادا، معدل براشون خیلی مهمه و معدل شما هم خوبه، دیگر اینکه تا جایی که میدونم کانادا سالانه به هزار نفر دانشجوی دکتری اقامت میده، البته این قانون پارسال بود، اگه قانونش عوض نشده باشه، خوب این خیلی مورد مهمیه...
راجع به اروپا اگه میخوای اطلاعات بیشتری بگیری به تاپیکهای مربوطه تو همین فروم مراجعه کن اطلاعات خوبی داره:
مثلاً برای اطلاعات بیشتر در خصوص اسپانیا به اینجا مراجعه کن.
یا برای اطلاعات بیشتر در خصوص انگلیس به اینجا مراجعه کن.
اگر هم خیلی اطلاعات نداری، بد نیست راهنمای کلی پذیرش، یعنی اینجا رو نیز مطالعه کنی.
موفق باشید
راجع به اروپا اگه میخوای اطلاعات بیشتری بگیری به تاپیکهای مربوطه تو همین فروم مراجعه کن اطلاعات خوبی داره:
مثلاً برای اطلاعات بیشتر در خصوص اسپانیا به اینجا مراجعه کن.
یا برای اطلاعات بیشتر در خصوص انگلیس به اینجا مراجعه کن.
اگر هم خیلی اطلاعات نداری، بد نیست راهنمای کلی پذیرش، یعنی اینجا رو نیز مطالعه کنی.
موفق باشید