20-01-2014, 03:59 AM
(16-01-2014, 09:25 PM)'safurase' نوشته: سلام
من سال سوم رشته اقتصاد نظری از دانشگاه تهران مرکزم. معدلم ۱۸.۴۰ است تا الان. زبان رو هم هنوز امتحان ندادم ولی در دوره های پایانی ام. برای پذیرش گرفتن اصلا شانشی دارم باید چه مراحلی رو طی کنم؟ چه دانشگاه هایی بهتره اگه بخوام اقدام کنم؟ البته من به طور خلاصه در مورد دانشگاه ها خوندم اما نمیدونم با داشتن چه مدارکی چه شانسی رو میشه پیش بینی کرد برای من. سابقه کار در زمینه اقتصاد هم آیا تاثیری توی پذیرش گرفتن داره؟
سلام
معدلتون خوبه و این شانستون رو برای گرفتن پذیرش بالا میبره...
مطمئنا شانس دارید، در مورد مراحلی که باید طی کنید توصیه میکنم جزوه رو با دقت بخونید... بهترین کار برای اینکه دانشگاه های مورد علاقه ی خودتون رو پیدا کنید اینه که اول شاخه ی مورد علاقه ی خودتون رو پیدا کنید...
برای ارشد خیلی سابقه کار تاثیری نداره و خیلی هم البته فاند نداره...
حتما جزوه رو با دقت و کامل بخونید و بعد اینجا سوال بپرسید... خوندنِ فروم و سوال و جواب هایی که تا حالا انجام شده خیلی بهتون کمک میکنه...
موفق باشید
معدلتون خوبه و این شانستون رو برای گرفتن پذیرش بالا میبره...
مطمئنا شانس دارید، در مورد مراحلی که باید طی کنید توصیه میکنم جزوه رو با دقت بخونید... بهترین کار برای اینکه دانشگاه های مورد علاقه ی خودتون رو پیدا کنید اینه که اول شاخه ی مورد علاقه ی خودتون رو پیدا کنید...
برای ارشد خیلی سابقه کار تاثیری نداره و خیلی هم البته فاند نداره...
حتما جزوه رو با دقت و کامل بخونید و بعد اینجا سوال بپرسید... خوندنِ فروم و سوال و جواب هایی که تا حالا انجام شده خیلی بهتون کمک میکنه...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز