19-02-2013, 08:17 PM
(19-02-2013, 07:31 PM)artash نوشته: با سلامبه نظر من که شانس بورس دارید ، یعنی شرایطتون خوبه... و اگرچه برای مدیریت خیلی آسون نیست بورس گرفتن نسبت به مهندسی ها اما شانس دارید حتما...
من با شرایط زیر چقدر برای بورس شانس دارم .برای اروپا -اسکاندیناوی
لیسانس مدیریت صنعتی با معدل 14.70 /دو سال اخر 16 از پیام نور ارومیه
فوق لیسانس مدیریت مالی با معدل 16 (بدون پایان نامه) از دانشگاه تهران
مقاله 3 تا ISI در زمینه مدیریت مالی با ایمپکت خوب
یک ترم سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور .
یکسال سابقه کار در زمینه مرتبط .
تافل میگیرم حدود 90
دیگر مدارک معتبر رو هم دارم مثل
با سلام
میخواستم 2 تا توصیه نامه از اساتید بگیرم که با یکیشون 3 تا درس پاس کردم ولی با یکیش اصلا درسی پاس نکردم و باهاش دارم یه مقاله کار میکنم .
شما لطف میکنین در نوشتن ریکام ها منو یاری کنین .در ضمن رشته من مدیریت مالی هستش .
با تشکر
اما این تنها یه بخش از ماجرا هست و باید کلی انرژی و وقت بزارید برای اینکه بورس بگیرید... یعنی پروسه ی گرفتن بورس هم شرطه که امیدوارم همینطور که تا حالا موفق بودید در ادامه هم موفق باشید...
در مورد توصیه نامه هم به اینجا مراجعه کنید، نمونه های زیادی هست که حتما میتونید بخونید و با توجه به اون ها مال خودتون رو بنویسید.. همچنین نکات توی جزوه ی راهنمای پذیرش هم بهتون کمک میکنه (بخش توصیه نامه)
بعد از اون میتونید نمونه ای که نوشتید رو توی انجمن توصیه نامه و یا همینجا بزارید که بچه ها نظر بدن..
در مورد اینکه با یه استادتون کار کردید که باهاش کلاسی نداشتید مشکلی وجود نداره (نمیدونم این رو پرسیدید یا نه)
موفق باشید و پیروز

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز