بله می تونید. اگر تمایل نصفه و نیمه ای نشون داده بودن به طوری که از شرایط تون تعریف کرده بودن و بهونشون فقط نبود ظرفیت بوده، بهتره که همون ایمیل قبلی شون رو ریپلای کنید و دوباره در مورد وجود ظرفیت خالی برای پاییز سوال کنید. ولی اگر شواهدی از ابراز علاقه در ایمیل شون دیده نمیشه تفاوت خاصی نمی کنه می تونید دوباره همون ایمیل شون رو ریپلای کنید می تونید هم متن رو قدری عوض کنید (طوری که فکر می کنید تاثیرگذارتر باشه روی اون استاد) و دوباره ایمیل جدیدی بهشون بزنید.
(16-07-2014, 08:53 PM)'ftn' نوشته: سلام
حدود دو ماه پیش با تعدادی از اساتید در مورد پذیرش زمستان مکاتبه کرده بودم، و یه عده از اون اساتید جواب دادن و اعلام کردن که متاسفانه جای خالی برای پذیرش زمستان ندارند (که البته دور از انتظار هم نبوده)، الان می تونم دوباره با همون اساتید مکاتبه کنم و سئوال در مورد پذیرش پاییز کنم؟ باید اشاره کنم که قبلا باهاشون مکاتبه داشتم یا نه؟
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -