سلام دوستان
من در سایت نشا ثبت نام کردم برای ارز دانشجویی ! من فنلاند دارم میرم و شهریه ندارم!
بعد از اتمام ثبت نام در خواست هزینه زندگی هم پر کردم 15 شهریور بهم وقت داد ! من که ایران نیستم! و اینکه در موقع اپلای مدارک اسکن صفحات سفید ورود و خروج پاس را فرستادم چون هنوز نرفتم و بجای ویزا ، اسکن کارت اقامت یکساله که از سفارت گرفتم را فرستادم.
سوالم اینه که خانواده 15 شهریور بروند یک ضرب بانکی که در سایت نشا بعد ثبت نام نوشت؟ یا باید بریم وزارت علوم الان مثلا مدرکی چیزی ببریم ؟؟ چکار الان باید کرد؟
من در سایت نشا ثبت نام کردم برای ارز دانشجویی ! من فنلاند دارم میرم و شهریه ندارم!
بعد از اتمام ثبت نام در خواست هزینه زندگی هم پر کردم 15 شهریور بهم وقت داد ! من که ایران نیستم! و اینکه در موقع اپلای مدارک اسکن صفحات سفید ورود و خروج پاس را فرستادم چون هنوز نرفتم و بجای ویزا ، اسکن کارت اقامت یکساله که از سفارت گرفتم را فرستادم.
سوالم اینه که خانواده 15 شهریور بروند یک ضرب بانکی که در سایت نشا بعد ثبت نام نوشت؟ یا باید بریم وزارت علوم الان مثلا مدرکی چیزی ببریم ؟؟ چکار الان باید کرد؟
---------------------------------------------------
تاريخ مراجعه شنبه 15 شهريور 1393
موسسه جمعه باز است
محل مراجعه تهران تهران اداره کل پست منطقه 14 شهرک غرب ـ خيابان ايوانک شرقی
وضعيت درخواست درخواست شما به اداره کارشناسي ارسال شده است
لطفا از این طريق منتظر نظر کارشناس مربوطه باشيد.
-------------------------------------------------------------
موسسه جمعه باز است
محل مراجعه تهران تهران اداره کل پست منطقه 14 شهرک غرب ـ خيابان ايوانک شرقی
وضعيت درخواست درخواست شما به اداره کارشناسي ارسال شده است
لطفا از این طريق منتظر نظر کارشناس مربوطه باشيد.
-------------------------------------------------------------
می دونم احتمال زیاد نمی دهند ولی روالش را نمی دونم؟
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]