12-07-2014, 06:00 PM
(12-07-2014, 12:14 AM)'zahya' نوشته: با سلام به همراهان عزیز..بعد از گذشت چند ماهی دوباره به این سایت خوب برگشتم..خیلی خوشحالم که این سایت به فعالیتش ادامه می دهد..
میشه راهنمایی ام بفرمایید..
من شنیده ام در حال حاضر با ایلتس 5.5 کره جنوبی دانشجوی دکترا با فاند می پذیره.. میشه اگه کسی اطلاعاتی داره که چه رشته هایی هستند و یا اینکه لینکش رو بده ازش ممنون میشم..
مرسی
دروود بر شما.
در واقع این مورد دقیق به این شکله که در هر دانشگاهی صادق نیست!!! ضمناً این مورد خودش به 3 بخش تقسیم میشه اگر همه موارد و رزومه خخوب داشته باشی با ایلتس 5.5 تنها نیمی از اسکولارشیپ رو میگیری و نمره زبانت همینطور که بالا میره و گرفتن مقدار فاندت هم بیشتر میشه. عرض کردم این بستگی به سیاست دانشگاه مورد نظر و دپارتمان داره. باید بگردی و از admission requirnments اطلاع کسب کنی.
در واقع این مورد دقیق به این شکله که در هر دانشگاهی صادق نیست!!! ضمناً این مورد خودش به 3 بخش تقسیم میشه اگر همه موارد و رزومه خخوب داشته باشی با ایلتس 5.5 تنها نیمی از اسکولارشیپ رو میگیری و نمره زبانت همینطور که بالا میره و گرفتن مقدار فاندت هم بیشتر میشه. عرض کردم این بستگی به سیاست دانشگاه مورد نظر و دپارتمان داره. باید بگردی و از admission requirnments اطلاع کسب کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public