08-07-2014, 02:31 PM
(08-07-2014, 01:46 PM)'salyone' نوشته: سلام
چه دانشگاهی رو با شرایط زیر به من پیشنهاد می کنید.خودم به کشور هلند , آلمان علاقه دارم ایا میتونم از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم
لیسانس برق اميركبير 15.2
تافل 96
برای دکترا يا مستر برام فرقي نداره شما كجا رو پيشنهاد مي كنيد كه شانس واسه فند م داشته باشم
مرسي
سلام دوست عزیز
با توجه به معدل شما که متاسفانه بالا نیست بحث فاند از اروپا بنظر من امکانپذیر نیست مگر جی ار ای داشته باشی و برای امریکا اقدام کنید چون کانادا هم بیشتر دانشگاه ها معدل 16 به بالا را برای بورس مستر بررسی می کنند. بهر حال شانس پذیرش شما را بر اساس کشورهای مختلف اروپایی به شرح زیر می دانم:
1- نروز: دانشگاهNTNU بنظر من شانس بالایی برای پذیرش داری ولی شانس ویزا گرفتن را نظر نمی دهم
2-هلند: بنظرم دانشگاه Fontys university of applied science اگر جی ار ای داشته باشی امکان بورس شدن هم داری دقیق بررسی کنید.
3- فنلاند: دانشگاه Aalto که بنظر بهترین دانشگاه در فنلاند در رشته شما هست البته رایگان می باشد. و دانشگاه Lappeenranta University of Technology بنظر من گزینه خوبی هست. لینک زیر را هم بررسی کنیدبا توجه به معدل شما که متاسفانه بالا نیست بحث فاند از اروپا بنظر من امکانپذیر نیست مگر جی ار ای داشته باشی و برای امریکا اقدام کنید چون کانادا هم بیشتر دانشگاه ها معدل 16 به بالا را برای بورس مستر بررسی می کنند. بهر حال شانس پذیرش شما را بر اساس کشورهای مختلف اروپایی به شرح زیر می دانم:
1- نروز: دانشگاهNTNU بنظر من شانس بالایی برای پذیرش داری ولی شانس ویزا گرفتن را نظر نمی دهم
2-هلند: بنظرم دانشگاه Fontys university of applied science اگر جی ار ای داشته باشی امکان بورس شدن هم داری دقیق بررسی کنید.
http://www.studyinfinland.fi/what_to_stu...s_database
4-سوید: پیشنهاد می کنم دانشگاه های Lund University و Royal Institute of Technology و Bleking institute of technology را بررسی کنید
شاد و سلامت باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]