15-06-2014, 10:51 AM
(15-06-2014, 10:28 AM)'saaaaam' نوشته: دوست عزیز تعداد صفحات پروپوزال دانشگاه ها بین دو تا 5 صفحه باید باشد. ولی مهمترین مورد داشتن ساختار مورد نظر هر دانشگاه هست که عموما در سایتشان فرمت استاندارد ان قرار داده می شود. فقط یک نکته که ممکنه یک تا چند صفحه بیشتر هم باشد ولی پروپوزالی بی نقص باشد قبول می کنند.این توضیحات را هم من از یک سایت اینترنتی که بسیار هم ساده توضیح داده بود پیدا کردم
خیلی متشکرم. یه سوال مبتدیانه هم داشتم: 
اصولا فرقی بین "Research Plan " و "Research Proposal" هستش؟ من فکر میکنم وقتی از لفظ ریسرچ پلن استفاده میشه یه چیزی جامع تر و کاملتری از ریسرچ پروپوزال مدنظر هستش، درسته؟

اصولا فرقی بین "Research Plan " و "Research Proposal" هستش؟ من فکر میکنم وقتی از لفظ ریسرچ پلن استفاده میشه یه چیزی جامع تر و کاملتری از ریسرچ پروپوزال مدنظر هستش، درسته؟
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."