(11-06-2014, 12:12 AM)'ForeverBlue' نوشته:1. مدرک دیپلم چندان مشکلی نداره ولی یک قاعده کلی در پذیرش گرفتن هست که تغییر رشته (آن هم تغیر رشته هایی که به کلی فیلد تحصیلی را عوض کند) یک امتیاز منفی محسوب میشود. بویژه برای دکتری
نمیتوان به صورت قطعی گفت که این مورد مشکل ایجاد میکند یا خیر. بستگی دارد چگونه بتوانید آن را توجیه کنید و با رزومه و پروپوزال و ... پوشش دهید.
2. عملا خیر.
برخلاف نظر دوست عزیزمان، اعتقاد من این است که اگر واقعا هدف دارید که دکتری بگیرید بهتر است ارشد را نیز در همان کشور مقصدتان بگیرید. در مقطع دکتری گرفتن پذیرش برای افرادی که فوق لیسانس خود را از ایران گرفته اند به مراتب بسیار دشوارتر از پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است.
ضمن تشکر از دوست فرزانه
عرض شود که در استرالیا بورس مستر باس ریسرچ وجود دارد ولی بسیار محدود و اولویت با استرالیایی هاست در چند سال اخیر از ایران تعداد بسیار کمی بورس شدند و دوستی که امسال بورس شدند معدل 19.5 و ایلتس 7 داشتند . بنظر من اصلا روش حساب نکن
عرض شود که در استرالیا بورس مستر باس ریسرچ وجود دارد ولی بسیار محدود و اولویت با استرالیایی هاست در چند سال اخیر از ایران تعداد بسیار کمی بورس شدند و دوستی که امسال بورس شدند معدل 19.5 و ایلتس 7 داشتند . بنظر من اصلا روش حساب نکن
و متاسفانه استرالیا کشور بسیار گرانی هم برای زندگی و هم برای تحصیل هست
هزینه زندگی در استرالیا بطور مثال اجاره اتاق هفته ای 200 تا 250 دلار و شهریه مستر هم سالی حدود 20 تا 25 هزار دلار می باشد فقط دوستانی که شرایط مالی فوق العاده دارند توصیه می شود برای مستر استرالیا اقدام کنند
شاد و سلامت و بهروز باشید
هزینه زندگی در استرالیا بطور مثال اجاره اتاق هفته ای 200 تا 250 دلار و شهریه مستر هم سالی حدود 20 تا 25 هزار دلار می باشد فقط دوستانی که شرایط مالی فوق العاده دارند توصیه می شود برای مستر استرالیا اقدام کنند
شاد و سلامت و بهروز باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]