26-05-2014, 11:05 PM
(26-05-2014, 07:26 AM)'noorolhoda' نوشته: سلام
وقتتون بخیر
امکانش هست کسی الان مدارکش رو ارسال کنه و برای تیر اعزام شه؟
می دونم ۲ماه طول میکشه به طور عادی،میخام ببینم میشه مدت زمان بین ارسال و اعزام رو کمتر کردو جای شهریور ،تیر اعزام شد؟
اگر آره چطور؟
با سلام دوست عزیز....
ولا امکانش خیلی خیلی کمهه یعنی در حد صفرهه...
چون شما الان مدارک رو بفرستین...باید 15 روز منتظر برگه سبز باشین......که تا اون موقع احتمالا 20 ام میشهه....وکلا غیر ممکنه.....الان ماه تیر اعزامش پرههه و تکمیلههه.....
ولی راهی هست مثلا زودتر بندازی حالا نمیدونم واسه شما صدق میکنه یا نه....
من شندیم هر هفته ای یک بار مسئولان نظام وظیفه تهران یکجا جمع میشنن معمولا تو حسینیه ها....که اون کسایی که مشکل دارن یا میخوان زمان خدمتشون رو تعجیل یا تعویق بندازن میان اونجا مطرح میکنن.....که مثلا شما باید اگه ماله یه شهری و میخوای زمان اعزامت تیر باشه باید اون کسی که میخواد زمان اعزامش رو با شما عوض کنه باید از شهر شما باشههه من تا این حد اطلاع دارم.....ولی شما بازم پرس و جو کنید....
یا اگه دوستانی در این مورد اطلاعی دارن...اعلام کنن....
بازم میگم الان زمانش برای این کارها دیرههررر و غیر ممکنهه...
ولا امکانش خیلی خیلی کمهه یعنی در حد صفرهه...
چون شما الان مدارک رو بفرستین...باید 15 روز منتظر برگه سبز باشین......که تا اون موقع احتمالا 20 ام میشهه....وکلا غیر ممکنه.....الان ماه تیر اعزامش پرههه و تکمیلههه.....
ولی راهی هست مثلا زودتر بندازی حالا نمیدونم واسه شما صدق میکنه یا نه....
من شندیم هر هفته ای یک بار مسئولان نظام وظیفه تهران یکجا جمع میشنن معمولا تو حسینیه ها....که اون کسایی که مشکل دارن یا میخوان زمان خدمتشون رو تعجیل یا تعویق بندازن میان اونجا مطرح میکنن.....که مثلا شما باید اگه ماله یه شهری و میخوای زمان اعزامت تیر باشه باید اون کسی که میخواد زمان اعزامش رو با شما عوض کنه باید از شهر شما باشههه من تا این حد اطلاع دارم.....ولی شما بازم پرس و جو کنید....
یا اگه دوستانی در این مورد اطلاعی دارن...اعلام کنن....
بازم میگم الان زمانش برای این کارها دیرههررر و غیر ممکنهه...