24-05-2014, 11:07 PM
(16-05-2014, 02:49 AM)'hamed1989' نوشته:سلام
منم شرایط مشابه تو رو دارم و با این تفاوت که اسکن هنوز دستم نرسیده)) ولی بستگی به کیس خودت داره اگه تحقیقاتت خیلی حساس نباشه نه دیر نیست. من نمونه های بسیاری رو پارسال دیدم جولای مصاحبه سفارت داشتن و مهندسی هم بودن و به موقع ویزا گرفتن.
نه تحقیقاتم خیلی حساس نیست. مهندس کامپیوترم. فقط می خوام بدونم دو هفته زودتر از دبی بگیرم بهتره یا همون 24 june از عشق آباد. میترسم به موقع به کلاس ها نرسم . عشق آباد را برای pick up ویزا نگرانم که دوباره باید ویزای ترکمنستان بگیریم و سفرش یکم زمانگیر بشه و بلیط هواپیمای آمریکا را میخوام 18aug بگیرم. با این شرایط دبی بهتره یا عشق آباد؟
(16-05-2014, 05:23 PM)'Simon2007' نوشته:سلام
مشخصات شما خیلی ناقصه. اقوام درجه یک در امریکا دارید؟ رشته اتون چیه؟ قبلا ریجکتی داشتید؟ سربازی؟ فاند؟
اینها رو باید مشخص کنید.
شادزی
صفحه قبل کامل توضیح دادم ولی خلاصه اش :
مینه تحقیقاتی آینده: مالتی مدیا Multimedia Data Mining, Management, and Databases
رشته و مقاطع قبلی: مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی
زمینه کاری در فوق لیسانس: هوش مصنوعی، پردازش سیگنال
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ پردازش سیگنال (صوت تصویر ویدیو)
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟ فاندهای استادم حساسه ولی فاندی که به من میده کاملا safe
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط میباشد؟ پردازش موسیقی، سیگنال های کیفیت توان برق
در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط میشود خلاصه توضیح دهید. (همسر، شرکت خصوصی عمران دارد سربازی رفته و کار تحقیقاتی حساس نداشته)
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ بله نرم افزار شرکت پیمانکار نیمه خصوصی. تهیه نرم افزار برای اداره دولتی
الان تنها جاهایی که وقت هست برام: عشق آباد 24 june و دبی 14 june به بعد میتونم بگیرم. کدوم را با شرایط من پیشنهاد میکنید؟
مینه تحقیقاتی آینده: مالتی مدیا Multimedia Data Mining, Management, and Databases
رشته و مقاطع قبلی: مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی
زمینه کاری در فوق لیسانس: هوش مصنوعی، پردازش سیگنال
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ پردازش سیگنال (صوت تصویر ویدیو)
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟ فاندهای استادم حساسه ولی فاندی که به من میده کاملا safe
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط میباشد؟ پردازش موسیقی، سیگنال های کیفیت توان برق
در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط میشود خلاصه توضیح دهید. (همسر، شرکت خصوصی عمران دارد سربازی رفته و کار تحقیقاتی حساس نداشته)
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ بله نرم افزار شرکت پیمانکار نیمه خصوصی. تهیه نرم افزار برای اداره دولتی
الان تنها جاهایی که وقت هست برام: عشق آباد 24 june و دبی 14 june به بعد میتونم بگیرم. کدوم را با شرایط من پیشنهاد میکنید؟