(12-05-2014, 01:07 AM)'4sara' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من سوالی داشتم: من ارشد فیزیکم رو گرفته ام و الان بصورت حق التدریس تو دانشگا ازاد درس میدم.. علاقه دارم در رشته فیزیک پزشکی ادامه بدم 2 تا مقاله کنفرانس داخلی و خارجی دارم.. و الان هم دنبال ی مقاله آی اس آی هستم.. راستش قصد داشتم برای ارشد فیزیک پزشکی بورس بگیرم ولی ظاهرا همه انگار میگن ارشد فاند نداره زیاد و اگه هم داشته باشه کمه.. میخاستم بدونم منی که ی ارشد گرفتم الان برای تغییر رشته م میتونم دکتری مستقیم رو انتخاب کنم؟؟ چون دوست دارم اول دروس مستر رو بگذرونم چون درساش جدیدن و باید بلدشون باشم.. کلا آیا من میتونم دکتری مستقیم؟ و اصا چجوریه مراحلش؟ باید حتما تو سایت دانشگاه نوشته باشه یا از استاد میشه هم میشه درخواست کرد؟؟
سلام استاد،خوش اومدین به این سایت[img]images/smilies/shy.gif[/img]
راستش اگر تغییر گرایش داشته باشید میتونید امیدوار به پذیرش و فاند باشید یعنی مثل بقیه کاندیداها پرونده شما بررسی بشه.اما هیچی از رزومتون نگفتین که بشه نظری داد در مورد شانستون. مراحل اپلای Direct Ph.D عین فوق لیسانس هست ولی شرایطش کمی سخت تره مثل معدل کمی بالاتر. البته چون احتمال فاندش بیشتر از ارشد هست باید رزومه قوی داشته باشید از نظر معدل و مقاله و ... . حتما باید تو سایت دانشگاه خودتون بگردین و مینیمم هاشون رو یادداشت کرده و استاداشون و موضوعات کاریشون رو ببینید و select کنید تا از اواخر تابستان ارتباط برقرار کردن رو شروع کنید.
راستش اگر تغییر گرایش داشته باشید میتونید امیدوار به پذیرش و فاند باشید یعنی مثل بقیه کاندیداها پرونده شما بررسی بشه.اما هیچی از رزومتون نگفتین که بشه نظری داد در مورد شانستون. مراحل اپلای Direct Ph.D عین فوق لیسانس هست ولی شرایطش کمی سخت تره مثل معدل کمی بالاتر. البته چون احتمال فاندش بیشتر از ارشد هست باید رزومه قوی داشته باشید از نظر معدل و مقاله و ... . حتما باید تو سایت دانشگاه خودتون بگردین و مینیمم هاشون رو یادداشت کرده و استاداشون و موضوعات کاریشون رو ببینید و select کنید تا از اواخر تابستان ارتباط برقرار کردن رو شروع کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم