(05-05-2014, 09:22 AM)'nsvahid' نوشته: با سلام من واسه دانشگاه ساپینزا رم واسه دکترا عمران می خواستم پذیرش بگیرم کسی میتونه کمک کنه که اولا ددلاین این دانشگاه واسه دکترا کی هست و دوم اینکه آیا فرمها رو باید آنلاین ارسال کنم یا پستی ؟ و نهایتا پروسه بورسیه اش چطوره ؟ حسابی گیج شدم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه!!!
سلام.خوش اومدین. لطفا قبل از پست دادن کمی بگردین! دقیقا پست بالایی ارسال شما که pama عزیز زحمتش رو کشیدن توضیحاتی بسیار کامل با لینک دانشگاه ها رو در خودش داره. فقط اینو بگم که برای ارشد ساپینزا که هم ثبت نام آنلاین می خواستن و هم پست مدارک. برای دکترا هم احتمالا همین باید باشه و ضمنا برای مصاحبه هم آماده باشید. ددلاینش 31 مارچ بود ولی شما در این لینک و لینک ارسال قبلی بیشتر مطالعه بفرمایید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم