(30-04-2014, 11:24 PM)'spouyanfar' نوشته: باکو چه کیس هایی را بیشتر ریجکت میکنه؟ من فول فاند هستم و مالتیپل برام مهمه. کدام سفارت را پیشنهاد میکنید؟با توجه به اینکه وقتها به سرعت داره پر میشه.
مهندس کامپیوتر هوش مصنوعی. دختر هستم متاهل.
کلا باکو جزو سفارت های اصلی نیست ولی بدون فاندها رو معمولا بند 214 میزنه. مالتیپل مهم هستش که خوب معمولا آنکارا و ایروان مالتیپل نمیدن به خصوص به رشته های حساس. با توجه به دختر بودنتون بعیده کلا مشکلی پیش بیاد.
سربازی هم ندارین پس بند 306 هم پر!
نفتی گازی شیمیایی اتمی هم نبودین پس 501 پر!
اگر شوهرتون هم ایران میمونن که فکر کنم جایی واسه برچسب بند 214 نیست!
تنها امکان ردی 212 هست که بازم میگم یکم بعیده و بهتره بیشتر اطلاعات بدین تا دوستان نظر بدن.
اگر مقالات حساسی نداشتین ولی خوب زمان کلیرنس رو نمیشه تعیین کرد. متاسفانه اگه بخواین دقیقتر تصمیم بگیرید بهتره نوع مقالاتی که کار کردین و سایر موارد رو بیارین تا دوستان با تجربه نظر بدن. شما متاهل هستین و خودتون فقط میرین؟ (جواب این سوال هم خیلی مهمه واسه بند 214!)
بااحترام
سربازی هم ندارین پس بند 306 هم پر!
نفتی گازی شیمیایی اتمی هم نبودین پس 501 پر!
اگر شوهرتون هم ایران میمونن که فکر کنم جایی واسه برچسب بند 214 نیست!
تنها امکان ردی 212 هست که بازم میگم یکم بعیده و بهتره بیشتر اطلاعات بدین تا دوستان نظر بدن.
اگر مقالات حساسی نداشتین ولی خوب زمان کلیرنس رو نمیشه تعیین کرد. متاسفانه اگه بخواین دقیقتر تصمیم بگیرید بهتره نوع مقالاتی که کار کردین و سایر موارد رو بیارین تا دوستان با تجربه نظر بدن. شما متاهل هستین و خودتون فقط میرین؟ (جواب این سوال هم خیلی مهمه واسه بند 214!)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.