موارد و تجاربی که ایشون گفتند بیشتر برای رشته های مهندسی صادق هست و به اون صورت در رشته های مدیریتی وجود نداره. در کل شما هر چه کارهای پژوهشی کرده باشین و مقاله داده باشین و در بخش های نوشتاری قوی تر باشین احتمال گرفتن RA بیشتر میشه و هر چه سوابق تدریس و مهارت گفتاری شما در زبان بهتر باشه و در دروسی که مدنظر استادهاتون هست قوی باشید احتمال TA شدنتون بیشتر میشه. برای شما که بیشتر دنبال TA شدن هستین سعی کنید در آزمون زبان نمره خوبی بیارین به ویژه در بخش های گفتاری.
پینوشت: اسم کاربری این کاربر خیلی شبیه من هست با هم اشتباه نگیرید! در اسم کاربری من به جای I (حرف انگلیسی) از 1 (عدد یک) استفاده شده. البته آواتارهامون متفاوت هست.
پینوشت: اسم کاربری این کاربر خیلی شبیه من هست با هم اشتباه نگیرید! در اسم کاربری من به جای I (حرف انگلیسی) از 1 (عدد یک) استفاده شده. البته آواتارهامون متفاوت هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -