(18-04-2014, 12:15 PM)'M1KE' نوشته: اینطور که در نتایج پذیرش اشاره کردین شما 6 تا پذیرش گرفتین که 3 تاش دکترا هست و 3 تاش ارشد. ویزا رو برای یکی از دانشگاه های ارشد گرفتین که فاند نداره ولی به نظرم خیلی با دو دانشگاه ارشد دیگه تفاوت چشمگیری نداره. اگر می خواهید ارشد بخونید که بهتر بود به سمت همون دانشگاهی می رفتین که بهتون فاند داده و برای دکترا هم همون دانشگاه University of New Mexico که بهتون فاند داده به نظرم دانشگاه بدی نیست و در رتبه های مختلف بین 200 تا 400 متغیر هست.
از لحن ایمیل های این استاد اینطور برمیاد که این استاد پروژه داره منتهی می خواد مطمئن بشه که شما به اون دانشگاه میرین و با خودتون به صورت مستقیم صحبت کنه. با توجه به اینکه موضوع کاری تون یکی نیست میشه از صحبت هاشون اینطور برداشت کرد که میخواد شما روی پروژه و زمینه ای که مدنظر ایشون هست کار کنید. اگر این ایمیل ها رو دانشگاه ارشدی فرستاده که براش ویزا گرفتین که می تونید باهاش اتمام حجت کنید و بگین که ویزا گرفتین و دارین میاین که در مورد پروژه ای که پیشنهاد داده بودن باهاشون صحبت کنید و به عنوان دستیار پژوهشیشون بشین.
با این حال من خودم شخصا این انتخابی که کردین رو درست نمی دونم و به نظرم دانشگاه ارشدی که فاندش نقد بوده رو نباید به این دانشگاه که فاندش نسیه هست ترجیح میدادین. مگر اینکه سطح علمیشون خیلی متفاوت بود و قرار بود روی موضوعی کار کنید که دست کم بهش علاقه داشته باشین. همین طور دانشگاه دکترایی که فاند داده اگرچه ممتاز نیست ولی دانشگاه خوبی هست.
به هر حال اگر اصرار دارید به این دانشگاهی که فاند نداده برین از همین الان خیلی صریح باهاشون اتمام حجت کنید که ویزا گرفتین و در فلان تاریخ میان دانشگاه و به موضوعی که داده بودن علاقه دارین و می خواهید به عنوان دستیار پژوهشی شون باشید. در ادامه ایمیل ازشون بپرسین که به نظرشون بهتره در این مدت چه کاری انجام بدین و آیا لازم هست قبل از رفتن به دانشگاه، مقاله یا کتاب خاصی رو در مورد اون پروژه مطالعه کنید یا خیر و اینکه وقتی رسیدین چطور می تونید باهاشون تماس بگیرید. وقتی خیلی جدی این موضوع رو بگین که ویزا گرفتین و دارین میرین ایشون هم صریح تر و مشخص تر صحبت خواهید که روی ایشون حساب کنید یا خیر. باز هم تحقیق کنید شاید راه حل بهتری به ذهنتون برسه.
خیلی ممنون دوست من Mike عزیز
بله کلا دانشگاهایی که پذیرش گرفتم خوب هستش ولی راستش رو بخواید من بعد از پذیرش از این دانشگاهها تازه دستم اومد که پتانسیل حتی پذیرش از دانشگاههای بهتر رو دارم حالا شاید بدون فاند. ولی به علت مسایل مالی اپلای و ویزا و ...قیدش رو زدم.
در ضمن اون دانشگاهی که واسه ارشد 40 درصد شهریه رو waive کرده که در واقع مطمینا میدونید در شهر گران قیمت newyork هستش و قید اون رو زدم!
اون دانشگاهی هم که میخوام برم به مراتب رنک بهتر و استادای بهتری نسبت به سایر دانشگاههایی که پذیرش گرفتم داره حتی تو رشته ما UNM درسته دانشگاه شناخته شده ای هستش ولی زیاد هم به گرد پای دانشگاههای بعضا گمنام نمیرسه!
و راستش با توجه به پستهایی که خیلی وقت پیش تو همین فروم گذاشتم و شما و یکی از دوستان هم تاکید کردید که اگر شرایط جور باشه میتونید ارشد رو از یه دانشگاه متوسط و یا خوب بگیرید و دکترا رو برید top30 یا حتی top 20 رنکبندی usnews در دانشگاههای امریکا. بنده هم با توجه به اون هدف گذاری کردم. در نهایت با توجه به صحبت هایی که از چند تا از دوستان در همون دانشگاه داشتم گفتن کلا اینجا استادا میخوان فاند بدن ولی به شرطی که دانشجو بیاد و باهاش جلسه بذارن و زیاد کاری با رزومه طرف ندارن چون پذیرش رو گرفته...
پس من کاری که شما کردید رو انجام میدم فقط یه سوال سرتون رو درد نیارم:
میتونم رک و پوست کنده راجع به RA بپرسم؟ دقیقا چطور بگم؟ چون این استاد خودش یه ازمایشگاه خوب واسه خودش جمع و جور کرده.در ضمن با توجه به اینکه تابستون میرم خوشبختانه وقت هم دارم واسه کارایی که احتمالا بخواد قبل ملحق شدن انجام بدم.
بااحترام
بله کلا دانشگاهایی که پذیرش گرفتم خوب هستش ولی راستش رو بخواید من بعد از پذیرش از این دانشگاهها تازه دستم اومد که پتانسیل حتی پذیرش از دانشگاههای بهتر رو دارم حالا شاید بدون فاند. ولی به علت مسایل مالی اپلای و ویزا و ...قیدش رو زدم.
در ضمن اون دانشگاهی که واسه ارشد 40 درصد شهریه رو waive کرده که در واقع مطمینا میدونید در شهر گران قیمت newyork هستش و قید اون رو زدم!
اون دانشگاهی هم که میخوام برم به مراتب رنک بهتر و استادای بهتری نسبت به سایر دانشگاههایی که پذیرش گرفتم داره حتی تو رشته ما UNM درسته دانشگاه شناخته شده ای هستش ولی زیاد هم به گرد پای دانشگاههای بعضا گمنام نمیرسه!
و راستش با توجه به پستهایی که خیلی وقت پیش تو همین فروم گذاشتم و شما و یکی از دوستان هم تاکید کردید که اگر شرایط جور باشه میتونید ارشد رو از یه دانشگاه متوسط و یا خوب بگیرید و دکترا رو برید top30 یا حتی top 20 رنکبندی usnews در دانشگاههای امریکا. بنده هم با توجه به اون هدف گذاری کردم. در نهایت با توجه به صحبت هایی که از چند تا از دوستان در همون دانشگاه داشتم گفتن کلا اینجا استادا میخوان فاند بدن ولی به شرطی که دانشجو بیاد و باهاش جلسه بذارن و زیاد کاری با رزومه طرف ندارن چون پذیرش رو گرفته...
پس من کاری که شما کردید رو انجام میدم فقط یه سوال سرتون رو درد نیارم:
میتونم رک و پوست کنده راجع به RA بپرسم؟ دقیقا چطور بگم؟ چون این استاد خودش یه ازمایشگاه خوب واسه خودش جمع و جور کرده.در ضمن با توجه به اینکه تابستون میرم خوشبختانه وقت هم دارم واسه کارایی که احتمالا بخواد قبل ملحق شدن انجام بدم.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.