11-04-2014, 11:39 PM
(11-04-2014, 12:09 PM)'Simon2007' نوشته:سلام
همونطور كه دوستان گفتند هر شخصي ميتونه اين سوال شما رو با گوشه چشمي به آرزوها و خواست هاي خودش پاسخ بده. مهم اينه كه شما هدفتون چيه؟ ميخواهيد نهايتا چيكار كنيد؟ هدفتون ادامه تحصيله؟ مهاجرته؟ ميخواهيد از سربازي به نوعي معاف كنيد خودتون رو و هزاران سوال ديگه.
اگر بمونيد و دانشگاه تهران درس بخونيد و بتونيد رزومه ي قوي ارائه كنيد باز هم مرزهاي كشورهاي زيادي به روي شما بازه. ولي مشكل همون دو ساله كه من خودم هرگز به كسي توصيه نميكنم اگر شرايطش رو داره به اين اجباري تن بده. اما خوب دانشگاه تهران براي شما هزينه نداره و اگر پاتون رو از مرز بيرون گذاشتيد از روز اول كانتر دلارتون به كار ميوفته.
اگر واقعا هزينه براتون جز آيتم هاي بي اهميته من توصيه ميكنم از دانشگاه هاي خارج كشور استفاده كنيد . اينكه فرموديد يك كم با رشته ي دلخواه من فرق داره ، اين ذهنيت رو ايجاد ميكنه كه رشته دلخواه شما فقط در دانشگاه تهرانه؟ اينطور هست؟ اگر خير كه حتما از دانشگاه هاي خوب خارج كشور استفاده كنيد و مهارت هاي ديگه اتون رو هم زودتر شارپ كنيد. همه چيز فقط درس خواندن نيست اينكه زودتر با فرهنگ خارج ايران آشنا و منطبق بشيد خودش هنر كمي نيست.
اگر كه توان هزينه كردن را نداريد بمونيد و به ناچار اون 2 سال رو هم جز عمرتون حساب نكنيد. فارغ التحصيل شدن از دانشگاه تهران خيلي هم خوبه و باز هم بعدش ميتونيد با رزومه عالي براي جاهاي خوب و ادامه تحصيل اقدام كنيد.
شادزي
سلام مرسی از پاسخ همه دوستان.من هم چون سنم کمه (21 سال) دوست دارم که زودتر برم. چون الان با این سن اگر قرار باشه با محیط خو بگیرم، راحت تره. اگر قرار باشه کارهایی انجام بدم که شاید توی ایران هیچوقت انجامشون نمیدادم، راحت تره.
فقط نمیدونم که اگر برم می تونم بعد از تحصیل شغلی پیدا کنم یا مجبور میشم برگردم ؟!!! چون اگر برگردم همون داستان خدمت رفتن اتفاق می افته و من بعد از دو سال تحصیل و هزینه کردن مجبورم بیام برم خدمت. اگر اینطور باشه من قبلش میرم خدمت که دیگه با کار پیدا نکردن توی خارج همه چیز زندگیم از بین نره.
از افراد دوست و آشنا که در خارج هستن سوال کردم اکثرا می گن دانشجو هایی که میان خارج (بیشتر آمریکا) معمولا بعدتحصیل همونجا کار پیدا می کنن و موندگار میشن.
رشته من (مدیریت هتل) معمولا همیشه توش کار هست.
به نظرتون با خوب درس خوندن،کسب معدل خوب، به دست آوردن تجربه میشه به کار کردن بعد از تحصیل امیدوار شد ؟؟
فقط نمیدونم که اگر برم می تونم بعد از تحصیل شغلی پیدا کنم یا مجبور میشم برگردم ؟!!! چون اگر برگردم همون داستان خدمت رفتن اتفاق می افته و من بعد از دو سال تحصیل و هزینه کردن مجبورم بیام برم خدمت. اگر اینطور باشه من قبلش میرم خدمت که دیگه با کار پیدا نکردن توی خارج همه چیز زندگیم از بین نره.
از افراد دوست و آشنا که در خارج هستن سوال کردم اکثرا می گن دانشجو هایی که میان خارج (بیشتر آمریکا) معمولا بعدتحصیل همونجا کار پیدا می کنن و موندگار میشن.
رشته من (مدیریت هتل) معمولا همیشه توش کار هست.
به نظرتون با خوب درس خوندن،کسب معدل خوب، به دست آوردن تجربه میشه به کار کردن بعد از تحصیل امیدوار شد ؟؟