10-04-2014, 10:55 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 11:10 PM توسط Mojtaba-021.)
(10-04-2014, 10:07 PM)'محسن محمدی' نوشته: سلام کسی هست که زودتر از موعد اعزام به نظام وظیفه مراجعه کنه و اعزام بشه مثلا من ک4.1موعد اعزاممه اگه 2.1به نظام وظیفه برم شانسی دارم که اعزام بشم.لازم به ذکر است که درخواست تعجیلم رد شده.
بعید میدونم
من شرایطم دقیقا عین شما بود البته از ا اردیبهشت امسال میخاستم بندازم 1 اسفند 92 که نشد.
برای تعجیل از 3 بهمن 1392 هر بخشی رفتم تو نطام وظیفه قبول نکردن گفتن سیستم بستس .
حتی بازرسی هم رفتم
دعوا کردم
خواهش کردم
اما قبول نکردن.
اونجا یه سرهنگ خیلی مهربون بود بهم گفت که به 197 زنگ بزن ببین نشست مردمی نظام وظیفه کجاس و درخواست بده امکان داره اینطوری قبول کنن.
که 197 هم گفت نشست 27 یا 28 اسفنده که بیخیال شدم .
1/2 که نرین خیلیییی دیره
به نظرم اگه میرین ی سر الان برین شاید قبول کنن (چون اسفند دوره طلاییه و خیلی نیرو زیاد دارن منو قبول نکردن)
من شرایطم دقیقا عین شما بود البته از ا اردیبهشت امسال میخاستم بندازم 1 اسفند 92 که نشد.
برای تعجیل از 3 بهمن 1392 هر بخشی رفتم تو نطام وظیفه قبول نکردن گفتن سیستم بستس .
حتی بازرسی هم رفتم
دعوا کردم
خواهش کردم
اما قبول نکردن.
اونجا یه سرهنگ خیلی مهربون بود بهم گفت که به 197 زنگ بزن ببین نشست مردمی نظام وظیفه کجاس و درخواست بده امکان داره اینطوری قبول کنن.
که 197 هم گفت نشست 27 یا 28 اسفنده که بیخیال شدم .
1/2 که نرین خیلیییی دیره
به نظرم اگه میرین ی سر الان برین شاید قبول کنن (چون اسفند دوره طلاییه و خیلی نیرو زیاد دارن منو قبول نکردن)
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.